m-am intors de la service...se pare ca am scapat de piticii de pe creier...
in viziunea celor de la service, masina e ok...nivelul de ulei de motor a scazut putin, dar e normal sa consume o cantitate mica pana la revizie, iar celelalte lichide, chiar daca sunt putin sub limita minima, zic ei ca sunt ok...
au verificat masina, nu are pierderi de nici un fel pe nicaieri, ceea ce e bine...
m-au intrebat daca vreau sa completez totusi lichidele si-am spus ca da, la fiecare din ele...si iata ce-a iesit:
- antigel : 0.5 litri = 10.2 RON fara TVA
- lichid frana: 0.2 litri = 2.55 RON fara TVA
- ulei servo : 0.2 litri = 14.75 RON fara TVA
- ulei motor: 0.2 litri = 5.40 RON fara TVA
- manopera : 0.2 ore = 10.35 RON fara TVA
TOTAL =
51.47 RON inclusiv TVA
Vreau sa va zic ca suma mi se pare de bun simt. De remarcat
facturarea cantitatilor de lichide la suta de grame si a orei de manopera la fel (20 minute), ceea ce a facut ca devizul sa nu-mi fie incarcat aiurea...Din acest p.d.v., jos palaria...
Daca as fi completat eu in fata blocului, probabil ca ieseam cel putin de trei ori mai scump, daca nu chiar si mai mult, pentru ca nu as fi gasit lichidele la suta de grame...ar fi trebuit sa iau cel putin cate un litru de fiecare si doar uleiul de servo este 73.77 RON/litru, fara TVA, basca celelalte...ma rog, chiar daca le-as fi gasit mai ieftine decat la dealer, toata operatiunea ma ajungea mai scump...
Una peste alta, zic eu ca am facut treaba buna si service-ul a fost ok.