Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Montare scaune cu incalzire Ford Mondeo

19 Dec 2013, 03:28

Salutare,

Sunt nou pe acest grup si sper sa fi nimerit sectia buna unde vreau sa va cer un ajutor sau sfat! Am un Ford Mondeo din 2003, 1.8 benzina care are montate pe fata scaune normale... am gasit pe net la dezmembrari scaune cu incalzire, cu buton si releu la un pret foarte bun. Asa ca am cerut parerea unui electrician daca se poate monta pe masina mea, iar el a spus ca da. Ete ca le-am cumparat iar electricianul mi-a desfacut tot bordul si nu a dat de cap cum sa-mi faca legatura la bord ca sa functioneze, el a spus ca mai trebuiesc cateva cabluri trase si nu se pricepe. Am sunat si la un service Ford, dar cei de acolo mi-au spus ca nu ma pot ajuta, trebuie trase cabluri improvizate, plus de asta poate sa fie nevoie de schimbarea calculatorului de bord...
Va rog frumos care are idee daca am vreo sansa sa le montez, sau sa le pun pe net la vanzare.

Va multumesc!

Re: Montare scaune cu incalzire Ford Mondeo

19 Dec 2013, 09:49

Vezi aici.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=66&t=20728&hilit
Răspunde