Help/Troubleshooting

Cum desfac cheia Ford de tip briceag?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Cum desfac cheia Ford de tip briceag?

Mesajde Watma00 » 16 Mar 2012, 08:43

Salut sunt nou pe aici , nu stiu daca am postat unde trebuie, dar mă întrebam dacă mă puteți ajuta si pe mine cu ceva:
Tocmai mi-am cumpărat o cheie Ford tip briceag in ideea de a o schimba pe asta veche clasica ovala, am tăiat lama, am programat centralizata, dar nu am găsit unde sa clonez cipul, toți la care am fost mi-au zis ca nu au aparat pt cipurile de Ford, (sunt din Iași)
As vrea măcar sa schimb cipul dintr-o cheie in alta, dar asta briceag, mi-e cam frica sa n-o stric dacă trag prea tare de partea cu lama, am găsit acolo doua cleme, dar tot u se desface, aveți idee cum as putea s-o desfac fără daune?
Va multumesc
Focus 2 1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS)
Watma00
Incepator

Re: Cip cheie

Mesajde addy2002 » 20 Mar 2012, 14:54

se desface greu cheia briceag.
addy2002
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta Ghia + imbunatatiri, 2005, 1.4 TDCI
VIN: WF0HXXGAJH5C02432

Re: Cum desfac cheia Ford de tip briceag?

Mesajde ovideatza » 21 Mar 2012, 13:02

Daca ai 2 chei originale ale masinii din cate retin poti face programarea cip-ului direct pe masina, exista o asemenea procedura. Cauta in manualul masinii.

Daca ai 1 singura cheie originala, mergi la reprezentanta Ford sa ti-o programeze, posibil sa te jupoaie de bani :) Dar nu strica sa intrebi, poate e accesibil. Daca nu exista acest user in Iasi: viewtopic.php?t=46296 . Totodata la Silca in Carrefour Felicia mi-a zis la un moment dat ca pot face chei Ford complete de la 0, deci ar putea sa o si programeze, am intrebat cand nu imi gaseam si eu o cheie, si mi-a dat un scor de 200 si ceva lei o cheie completa si programata.

Pe de alta parte, cred ca daca iti cloneaza cheia e ca si cum ai avea o singura cheie, masina vede una, desi tu ai 2. Astfel, daca exista procedura de mai sus de care iti spuneam la masina ta, nu poti sa o aplici. Daca ai 2 chei distincte vei putea adauga o a treia usor, sa o ai de rezerva.

Ne spui si noua ce rezolvi si la ce costuri. Mai bine nu ai strica cheia originala. De asemenea, cat a costat taierea lamei in Iasi si unde?
ovideatza
1nsane Member

Maşina: Focus 1.8 TDDI 90 2002
VIN: WF0NXXGCDN2U75879

Înapoi la Help/Troubleshooting