Probleme computer bord
Cum se regleaza computerul de bord dupa ce a fost resetat (am scos bornele de la baterii) ? imi arata un consum urias fata de ce imi arata inainte de a fi resetat.....oare dupa ce merg mai multe sute de kilometri isi revine si se actualizeaza singur? Inainte nu imi arata mai mult de 5,3-5,7 consumul mediu si acum imi arata intre 7 si 9 in oras .
mentionez ca e un Mondeo din 2005, 116 cai diesel. Nu a mai fost resetat de cand l-am luat adica din 2011
A doua problema se aud vibratii puternice la relanti dupa ce cuplez clima sau dau pe AC.Am fost la un mecanic care mi-a schimbat rola intinzatoare automata (tot setul) mi-a schimbat cureaua de la alternator si tot degeaba .Se aud aceleasi trepidatii.Mecanicul mi-a spus ca pe undeva prin zona pe undeva pe la un simering pierd ceva ulei ,foarte putin care ajunge pe role si de acolo pe curele si din aceasta cauza cand cuplez clima sau AC-ul se aud trepidatiile .As fi incantat daca cineva mi-ar da un sfat (in afara de vesnicul
VINDE-O
).Imi recomanda cineva un mecanic competent pentru reparatii Ford mondeo in zona Clujului? la service te omoara astia .....50 RON la jumatate de ora . Dai 5 milioane pe telescoape si te costa 9 la ei cu tot cu manopera........multumesc anticipat .

A doua problema se aud vibratii puternice la relanti dupa ce cuplez clima sau dau pe AC.Am fost la un mecanic care mi-a schimbat rola intinzatoare automata (tot setul) mi-a schimbat cureaua de la alternator si tot degeaba .Se aud aceleasi trepidatii.Mecanicul mi-a spus ca pe undeva prin zona pe undeva pe la un simering pierd ceva ulei ,foarte putin care ajunge pe role si de acolo pe curele si din aceasta cauza cand cuplez clima sau AC-ul se aud trepidatiile .As fi incantat daca cineva mi-ar da un sfat (in afara de vesnicul

- Marksman
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo 2005 ,2000 cmc,115 cp ABS ESP, CLIMATRONIC, SENZ PARCARE,