Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

reparare zgarieturi

01 Mai 2009, 10:44

stie cineva cum se poate repara o zgarietura in profunzime pe aripa masini? in mare parte nu a ajuns la tabla. ma intereseaza metode care se pot face acasa si nu revopsirea in service.
deasemenea pe bara in 2 locuri a sarit vopseaua cam 1 cm. pt problema asta exista vreo solutie? multumesc

Re: reparare zgarieturi

01 Mai 2009, 12:57

Dupa VIN -ul masinii se afla codul culorii de care ai nevoie.
Cumperi vopsea , e un tub cu o pensula mica.
Cumperi o seringa si tragi vopsea in ea.
Cu seringa umpli zgarietura daca e mai *urata*
Zgarieturile superficiale se pot scoate, e un subiect la focus1 , super.

01 Mai 2009, 16:41

salut!
uite asta caut si eu.
e un kit special pentru asta, comanzi la forcar, le dai VIN-ul masinii si iti trimit exact culoarea.
arata ca o sticluta de oja din cate am inteles, cureti bine zona si usuci, dai cu oja si lasi sa se usuce.
daca dupa mai tragi si un polish mic iese ca noua.
mai multe despre polish descrie un baiat foarte frumos aici viewtopic.php?f=53&t=31077&p=443670#p443670

05 Mai 2009, 19:09

mersi mult

06 Mai 2009, 07:32

dupa ce rezolvi problema, te rog revino aici cu impresii si detalii, sa invatam si noi!
multumim

31 Mai 2009, 15:02

sunt tinichigiu auto si lucrez cu masini destul de scumpe ...hai sa iti spun un secret ce sa faci...
te duci iti cumperi o bucata de smirghel de 2000(acesta este super fin) cam 10 lei bucata si apoi mergi sa iti cumperi o pasta auto indiferent care.pui intro galeata apa si cu acel smirghel si multa apa slefuiesti zgarietura pana nu se mai simte cu degetul.acel loc unde ai slefuit va ramane mat si nu va mai avea luciu de aceea iti trebuie aceea pasta.pui multa pasta pe aceea suprafata slefuita si cu o carpa din bumbac 100% freci pana pasta devine praf.si repetzi treaba asta cam de 4 ori.si o sa ramai uimit.noi asa scoatem si zgarieturile adanci la unele masini...si de altfel asa se face polishul la o masina proaspat vopsita...hai ca dai o bere pt secret...bafta.

31 Mai 2009, 15:04

http://www.haynes.com/flvs/h.touch.up.html

31 Mai 2009, 16:37

multumim de sfaturi si de film, de abia astept sa prind o zi libera si ma duc sa vad daca imi iese treaba au ba. daca nu, nu am pierdut nimic...

02 Iun 2009, 15:08

http://www.auto-repair-help.com/automot ... y_work.php

11 Aug 2009, 13:47

eu am cumparat coala de smirghel(2000)cu vreo 3 lei maxim :d vreau si eu o bere pentru secret =)) aaa...era sa uit!incercati ca merge :)

03 Oct 2009, 23:48

despre ce fel de pasta este vorba?

21 Mai 2012, 12:13

Revin si eu cu aceeasi intrebare?ce fel de pasta trebuie?

23 Mai 2012, 10:19

Mai mult ca sigur, e vorba de pasta de polish ...
Răspunde