Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
18 Dec 2009, 09:15
Buna
Am o problema legata de semnalizarea la bord unei usi deschise, desi usa e bine inchisa si nu mai pot inchide masina. E drept, cu cheia nu am incercat sa o inchid, doar cu telecomnda. In momentul in care incercam sa o inchid, se deschidea inapoi. Am inchis-o blocand fiecare usa in parte.
Are cineva idee cum as putea rezolva problema? (masina este un Ford Focus TDCI 2005)
Multumesc
21 Dec 2009, 19:20
aceeasi problema si eu. ajutati-ne si pe noi. clar are ceva de a face cu frigul, exista o posibilitate de a fi senzorul de pe stalp, dar cel mai bine ar fi sa stim ce ati facut cei care ati intalnit aceasta priblema.
22 Dec 2009, 22:39
chiar nimeni nu a mai intalnit aceasta problema?
24 Dec 2009, 00:57
incercati sa lubrefiati toate incuietorile,yalele (mai ales acum iarna)cu wd40 sau cu spray de vaselina
este posibil ca in mecanismul de centralizat sa fi intrat putina apa si sa fi inghetat si de aici problemele
numa bine!
31 Iul 2012, 14:17
Intr-un final am descoperit cauza: in butucul de la usa exista un microcontact care comunica daca usa e inchisa sau deschisa. Ei, acesta e alimentat printr-o panglica cu cablaje care numai bine s-au oxidat si nu mai comunicau, ramanand blocat pe pozitia deschis. Variante: inlocuire butuc nou sau sh (acesta din urma 150 lei in dezmembrari) sau varianta mai neaosa cu fire trase de la microcontact si "intepate" in cablajul de la usa.