Help/Troubleshooting

probleme bec ulei?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

probleme bec ulei?

Mesajde Ovidiu_03 » 14 Sep 2012, 16:20

Salutare,

De curand am cumparat din targ un Ford Fiesta 1,4 TDCIdin 2002, 50 kw. Toate bune si frumoase, mesina functionaza bine(s-au asa cred) pana cand m-am hotarat sa ii schimb distribtia, placute, etc+uleiu;)
Din acel moment am inceput sa vad ca imi apare in bord becul rosu de la ulei.Acesta apare doar atunci cand motorul este rece si tine cateva secunde(5-10 sec). Am mai patit ca la un drum mai intins mi s-a aprins si in mers, la relanti, era intermitent si a tinut la fel cateva secunde.
Uleiul pe care l-am folosit a fost ulei OE Ford 5w30. Precizez ca nivelul uleiului este ok, uleiul a fost sigilat iar lucrarea in sine s-a facut in service autorizat.
Va rog spuneti-mi daca aceasta este o problema precum si gradul de gravitate.

Drumuri bune&weekend fain!
Ovidiu_03
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WFOHXXGAJH2T56492

Re: probleme bec ulei?

Mesajde dnc » 16 Sep 2012, 23:29

Mergi la un service serios si fa un test de presiune ulei, posibil pompa de ulei cu buba....
dnc
1nsane Member

Maşina: 1.6 tdci

Înapoi la Help/Troubleshooting