Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
09 Sep 2008, 17:52
a ramas o mica urma...dar asta e, crapatura avea aproape 15 mm....eu sunt multumit ca s-a rezolvat...
10 Sep 2008, 09:52
Cel care mi-a reparat mie parbrizul m-a asigurat k pot sta linistit k fisura/floricica nu va mai creste.
Asta iarna am folosit cu emotii degivrarea ....
Bafta!
20 Oct 2008, 08:41
marti am patit-o urat de tot..floricica din parbriz (extrem de mica) mi s-a intins cam vreo 40 cm; asta in conditiile in care miercuri eram programat la RAR pt autentificare. Am sunat pe un nene care repara sau macar acopera astfel de floricici, si care mi-a zis ca nu poate sa ii mai faca nimic, ca deja s-a intins prea mult, si nu ar fi meritat (costa 3 RON / cm deci m-ar fi dus undeva la 120 RON), asa ca am fost la AGER si mi-am schimbat parbrizul. Norocul meu ca aveau pe stoc unul si pt Fiesta mea, cu totul m-a dus la 550 RON. Asta e..trebuia sa repar floricica aia inca de cand am comis-o.
20 Oct 2008, 13:46
$1 scrie:$2arti am patit-o urat de tot..floricica din parbriz (extrem de mica) mi s-a intins cam vreo 40 cm; asta in conditiile in care miercuri eram programat la RAR pt autentificare. Am sunat pe un nene care repara sau macar acopera astfel de floricici, si care mi-a zis ca nu poate sa ii mai faca nimic, ca deja s-a intins prea mult, si nu ar fi meritat (costa 3 RON / cm deci m-ar fi dus undeva la 120 RON), asa ca am fost la AGER si mi-am schimbat parbrizul. Norocul meu ca aveau pe stoc unul si pt Fiesta mea, cu totul m-a dus la 550 RON. Asta e..trebuia sa repar floricica aia inca de cand am comis-o.
Asa este, asta e una din chestiile importante la "floricici" :
Trebuiesc tratate ink de la inceput k altfel...se intampla k la tine.
Stima,
10 Noi 2008, 10:02
$1 scrie:$2alutari tuturor,
Am reusit ieri sa repar una bucata fisura in parbriz (cu degivrare).
Binenteles operatiunea nu am facut-o eu, ci un domn serios, pe care acum il recomand si celor cu probleme asemanatoare.
Toata "operatia" dureaza in jur de 20-30min si rezultatul este f bun zic eu, ramane un semn mic-mic de tot, aproape insesizabil fata de fisura initiala.
Cel mai convenabil, pe langa estetic este faptul k fisura nu sa mai mareste, o stopeaza... si nu ramai cu parbrizul in brate cand ti-e lumea mai draga.
Pretul este in functie de lungimea fisurii, pe mine m-a costat 40 ron (aprox 10mm).
Dk mai pot ajuta si alti forumisti, o fac cu placere, un pm si se rezolva.
Stima,
salutare , se poate sa-mi dai si mie nr de tel al respecvtivului care repara 'flori ' de parbriz?
25 Noi 2008, 16:52
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alutari tuturor,
Am reusit ieri sa repar una bucata fisura in parbriz (cu degivrare).
Binenteles operatiunea nu am facut-o eu, ci un domn serios, pe care acum il recomand si celor cu probleme asemanatoare.
Toata "operatia" dureaza in jur de 20-30min si rezultatul este f bun zic eu, ramane un semn mic-mic de tot, aproape insesizabil fata de fisura initiala.
Cel mai convenabil, pe langa estetic este faptul k fisura nu sa mai mareste, o stopeaza... si nu ramai cu parbrizul in brate cand ti-e lumea mai draga.
Pretul este in functie de lungimea fisurii, pe mine m-a costat 40 ron (aprox 10mm).
Dk mai pot ajuta si alti forumisti, o fac cu placere, un pm si se rezolva.
Stima,
salut
poti sa-mi dai si mie via pm nr. de telefon al domnului
thanks
06 Apr 2009, 12:30
Salut,
am si eu nevoi de un nr de telefon ! Abia am schimbat parbrizul si pe Centura Bucuresti m-am trezit cu o "floricica" in parbriz !
06 Apr 2009, 15:19
@ t1ger , ai pm.
24 Iul 2009, 09:58
salut am si eu o floricica si as vrea nr de telefon al mesterului
24 Iul 2009, 16:03
La mine a fost mai neplacut, era frig (iarna) iar floricica a devenit crapatura din stanga pana in dreapta pana a doua zi... asa ca ce sa mai repar?
Noroc ca a plecat pe orizontala la baza parbrizului si nu ma deranjeaza. Oricum urmeaza inlocuirea, costa 208 lei + 88 lei manopera in Bucuresti.
19 Aug 2009, 13:46
dar in constanta nu stiti pe nimeni? sau dl din bucuresti nu are cumva vreun prieten pe care sa mi-l poata recomanda? sau vreun drum in constanta... eu am mai multe ciobituri mici de 2-3 mm in parbriz, nu as vrea sa stau sa se faca mari!
pe aceasta cale multumesc tuturor celor care nu au aparatori de noroi (bavete) si imi arunca in parbriz o gramada de minuni de pe strazile curate ale patriei noastre.
19 Aug 2009, 13:57
Am reparat si eu la domnul respectiv..foarte amabil si profesionist s-a ocupat cu mare grija...si a rezolvat repede cost 40 lei
01 Sep 2009, 20:32
Stie cineva cam la ce pret se ridica un parbriz cu degrivare la Focus 1?
01 Sep 2009, 22:47
Intreaba la Marctec, unul simplu e 208 lei.
02 Sep 2009, 13:17
Vreo 700 lei
02 Sep 2009, 14:58
Multumesc de informatie !
03 Sep 2009, 18:00
Reparat si eu pana acuma 3 ciobituri, 40lei/ciobitura , garantie 6luni ca nu se extinde. Saptamana trecuta dupa ce am reparat-o pe ultima ..ghinion a doua zi poc pietricica poc ciobitura

. Cred ca is mai ghinionist. Un parbriz cu degrivrare la mine ii 1000 lei cu tot cu montat, deci pana strang 25 ciobituri mi se merita sa-l carpesc

.
03 Sep 2009, 21:07
dar totusi nimeni nu stie pe cineva in constanta? sau macar mesterii vostri de pe unde sunteti, nu au colegi in constanta?
multumesc!
04 Sep 2009, 12:17
Concluzionez ca cel mai apropiat mester pentru tine ar fi cel din Calarasi.
Daca ai drum da-mi de veste sa il caut.
04 Sep 2009, 16:33
fiind totusi in afara orasului, pana prin primavara sigur nu ajung

oricum, am retinut, si cand o fi, daca s-o mai putea, iti dau un mp
multumesc!
04 Sep 2009, 21:16
La primavara impreuna cu bebe?
05 Sep 2009, 07:14
iti dai seama. si asta la intalnirea nationala vreau sa vin, binenteles in formula completa. ii pun si un abtibild pe "esapament"
09 Sep 2009, 15:52
Acum aveam si eu nevoie de omul asta...si ....surprizaaaa, e plecat din tara ...dar revine pe 14 Septembrie.
Astept un raspuns de la cei care au rezolvat problema cu nenea asta...... Se deplaseaza el (daca nu.... pe unde sta) ?
23 Sep 2009, 15:33
Am rezolvat (super ok omul) cost 50 RON.
Sfat....daca aveti ciobituri sau fisuri mergeti cat mi repede la reparat (intra mizerie si nu se mai poate scoate....asta afecteaza rezultatul final).
Bafta
22 Oct 2009, 13:03
Da-mi si mie te rog numarul la tipul acela
22 Oct 2009, 18:59
Ai PM cu nr (inainte de asta...vezi ca ti-am lasat un nr de cont..... vreau 50 RON pt informatia asta

))))
Bafta
17 Apr 2012, 02:40
E destul de veschi topicul dar imi incerc norocul ...
Mai stie cineva numarul de telefonului al domnului din Bucuresti? Am si eu o floricica proaspata si nu vreau sa o las sa creasca mai ales ca trebuie sa ajung pe la RAR ...
17 Apr 2012, 18:34
pina rezolvi acopera locul cu scotch sau ceva sa nu intre apa/mizerie
17 Apr 2012, 22:12
Da, e o idee buna numai ca mie mi s-a intamplat duminica dimineata,cand ploua abundent pe E85, spre Buzau.
Sa speram totusi ca nu a intrat multa mizerie si ca rezultatul final nu va fi afectat prea tare.
S-a intamplat duminica, maine am programare... Sunt de parere ca m-am miscat destul de repede ...
Voi reveni dupa finalizarea operatiunii.
18 Dec 2012, 23:16
@Sharkky: Salut, ai facut rost de numarul acela de telefon al domnului care repara "floricele"? Daca da da-mi si mie pm te rog. Am facut si eu rost de una

. Multumesc mult!