Help/Troubleshooting

Compatibilitate alternator

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Compatibilitate alternator

Mesajde gabyy » 08 Ian 2013, 23:31

Buna seara, acum cateva zile s-a aprin martorul baterie si deabea asta seara am ajuns la macanic, masina incarca 13,6 turata si 12,6 relanti, iar cu becuri aprinse scade spre 12.8 chiar si turata, primul semn ar fi releul de incarcare insa cand l-am demontat de pe masina am vazut ca este si crapat in dreptul unui surub lung (unul dintre cele care prind capacul spate, crapatura fiind de sus si pana la 1 cm de capatul surubului, el nu se misca insa nu stiu cat tine).

Am cautat pe net si din poze pare ca ar merge cel de focus de pe motorul de 55 kw, daca stie cineva compatibilitatea intre cele 2 alternatoare sau si de pe alt model de ford, fiinda modelul meu, 1.8 TDDI, 55kw, este greu de gasit in dezmembrari, nu am gasit nici unul, iar nou este peste 600 lei si nu este origina si trebuie si piesa veche la schimb nelovita (al meu este crapat).

multumesc anticipat
Ford Fiesta 2001 1.8 TDDI 75cp
gabyy
Member

Maşina: ford fiesta 2001 1.8 tddi
VIN: WF0BXXGAJB1D49312

Re: Compatibilitate alternator

Mesajde Adrian_Rujan » 08 Ian 2013, 23:34

Vezi ca alternatorul se poate repara....exista foarte multe service-uri specializate pentru asa ceva.
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Re: Compatibilitate alternator

Mesajde gabyy » 09 Ian 2013, 00:04

stiu ca se poate repara, insa la carcasa nu se poate face nimic, este fix in zona unde este surubul, o sa pun maine o poza, de accea as dori sa il schimb pentru ca nu as vrea sa bag bani sa il repar si apoi sa crape carcasa
Ford Fiesta 2001 1.8 TDDI 75cp
gabyy
Member

Maşina: ford fiesta 2001 1.8 tddi
VIN: WF0BXXGAJB1D49312

Înapoi la Help/Troubleshooting