Compatibilitate alternator
Buna seara, acum cateva zile s-a aprin martorul baterie si deabea asta seara am ajuns la macanic, masina incarca 13,6 turata si 12,6 relanti, iar cu becuri aprinse scade spre 12.8 chiar si turata, primul semn ar fi releul de incarcare insa cand l-am demontat de pe masina am vazut ca este si crapat in dreptul unui surub lung (unul dintre cele care prind capacul spate, crapatura fiind de sus si pana la 1 cm de capatul surubului, el nu se misca insa nu stiu cat tine).
Am cautat pe net si din poze pare ca ar merge cel de focus de pe motorul de 55 kw, daca stie cineva compatibilitatea intre cele 2 alternatoare sau si de pe alt model de ford, fiinda modelul meu, 1.8 TDDI, 55kw, este greu de gasit in dezmembrari, nu am gasit nici unul, iar nou este peste 600 lei si nu este origina si trebuie si piesa veche la schimb nelovita (al meu este crapat).
multumesc anticipat
Am cautat pe net si din poze pare ca ar merge cel de focus de pe motorul de 55 kw, daca stie cineva compatibilitatea intre cele 2 alternatoare sau si de pe alt model de ford, fiinda modelul meu, 1.8 TDDI, 55kw, este greu de gasit in dezmembrari, nu am gasit nici unul, iar nou este peste 600 lei si nu este origina si trebuie si piesa veche la schimb nelovita (al meu este crapat).
multumesc anticipat
Ford Fiesta 2001 1.8 TDDI 75cp
-
gabyy - Member
- Maşina: ford fiesta 2001 1.8 tddi
- VIN: WF0BXXGAJB1D49312