Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Feriti-va de MOOG

09 Mar 2015, 12:58

Doresc sa vin in sprijinul celor care sunt in decizii in a alege produse after market pt directie, pivoti si bucsi.
Dupa ce am cautat sa schimb bucsile de bascula la o Fieste VI cu un trw sau lemforder(si nu am gasit decat bratul complet), am decis sa schimb bratele cu o variant care mi s-a parut mai echilibrat-Moog.
Vreau sa va spun ca nu am apucat sa fac 2000 de km si pivotii sunt clopot.Anul trecut am schimbat un cap de bata Moog la Focus si m-a tinut nici 12000 de km.Mi s-a parut cam putin avand in vedere ca originalii pe trw au sarit de 200.000.
Cautand apoi pe forumurile din Uk m-am lamurit.Citez doar" Moog ball joint-Garabage!Utter robbery"
Mentionez ca bratele au fost luate prin sursa sigura(distribuitor de incredere General Mogul-subiect inchis ok sursa).
Rog moderatorii sa mute acest topic unde cred de cuviinta daca macar si un singur membru se va salva necumparand acest gunoi de brand.
Acum am pus Sidem exact ca pe Focus cu care am deja 40.000 de km si inca sunt ok.
Mentionez ca pe Fiesta VI nu exista pe pivot separat nici un producator calitate OM-lemforder, trw sau Spidan(bks).Doar brat complet .

Re: Feriti-va de MOOG

09 Mar 2015, 15:10

Am auzit si eu de rulmenti MOOG, lesinati dupa 3000 km :)

Re: Feriti-va de MOOG

20 Mar 2015, 09:45

Se confirma si la mine. Am schimbat bucsi bascula (partea din spate) iar dupa vreo 2000 km erau praf.
Răspunde