Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Vizibilitate maxima parbriz

30 Oct 2007, 15:21

Cum se obtine o vizibilitate mai buna prin parbriz in conditii de ploaie?

1. degresare cu diverse solutii

2. aplicare de solutii cu ceara care fac sa alunece apa de pe parbriz

la Turtle Wax am vazut ca exista ambele varinate, numai ca nu stiu care este mai buna

in week-end-ul trecut am mers pe ploaie, ceata etc. si nu am fost prea incantat cu vizibilitea prin parbriz (prin luneta se vedea mult mai bine, pacat ca mergeam in cealalta directie :) )

30 Oct 2007, 15:58

Cu stergatoarele la viteza maxima :))
Parbrizul se uda tocmai ca mergi in acea directie iar picaturile de ploaie cad pe el, dar luneta se uda mai putin pentru ca, datorita vitezei, ajung mai putine picaturi pe ea.

20 Noi 2007, 21:48

incearca sa schimbi stergatoarele...

20 Noi 2007, 23:13

Stergatoare noi,din cand in cand mai ia un burete imbibat in apa si cu un detergent{ariel de exemplu} spala bine parbrizul,apoi clatestel bine.Din cauza fumului de espament,mai ales de la rabe si tiruri, se depune pe parbriz un fel de mazga.

20 Noi 2007, 23:49

stergatoare bune, de marca (eu sunt foooarte multumit de Champion) si un parbriz curat si pe interior (eu am intotdeauna o sticla de detergent de geamuri pentru a le mentine curate)

21 Noi 2007, 02:49

$1 scrie:$2tergatoare bune, de marca (eu sunt foooarte multumit de Champion) si un parbriz curat si pe interior (eu am intotdeauna o sticla de detergent de geamuri pentru a le mentine curate)

buna treaba cu detergentul pt geamuri... mi-am cumparat si eu saptamana
Răspunde