Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Dati-va cu parerea despre aceste anvelope

30 Oct 2007, 22:56

Salutare! Am gasit la cineva un set de anvelope putin alergate (un sezon) la pret bun (4mil toate neg) Sunt fabricate in saptamana 46 anul 2005. Din poze ce ziceti? Arata bine? Multumesc anticipat pt sfaturi!
Fişiere ataşate
anvelopa vredestein 2.JPG
(117.49 KiB) Descărcat de 424 ori
anvelopa vredestein 1.JPG
(130.69 KiB) Descărcat de 424 ori

30 Oct 2007, 23:09

Eu sunt de parere ca merita.

30 Oct 2007, 23:13

verifica bine sa nu fie uscate...atata tot. In rest pretul e ok (cred ca le scoti la 350 RON).

30 Oct 2007, 23:16

Bil: cum adica "uscate" ? Ai vrut sa spui cumva "imbatranite" ? Multumesc!

30 Oct 2007, 23:36

Da man...cauciuc uscat (imbatranit).

31 Oct 2007, 00:12

Salut,astea le am si eu.Tot sporttrac 2.Sunt bunute,un pic cam zgomotoase.In rest sunt ok.Ai grija ca nu au o aderenta foarte buna.Pe ploaie ,de ex,fata de cauciucurile de vara,mereu imi intra abs la o frana mai pronuntata.

31 Oct 2007, 00:38

Nu sunt SportTrac, ci SnowTrac. O anvelopa super pentru iernile romanesti. Din astea vreau si io. Arata binisor. 2 ani nu e o varsta foarte mare. Dar cred ca au deja 2 sezoane de folosire, nu 1...

31 Oct 2007, 01:32

Si eu am citit niste reviewuri pe net care le laudau. Acum un sezon sau 2...daca le mai pot folosi si eu inca 2 sezoane e absolut ok. Nu credeti ?

31 Oct 2007, 02:34

Din cate vad eu ai facut poza exact cu "senzoru" de uzura si arata foarte bine, le mai tii inca vreo 4-5 ierni de acum incolo. Sunt foarte bune pe asfalt plin cu apa, destul de silentioase in comparatie cu pirelli p6000, mananca zapada de zici ca ai ghete cu crampoane :).
Sa le folosesti sanatos.

31 Oct 2007, 03:42

Si eu am Vredstein Snowtrack pe fata si sunt foarte multumit. Am uracat cu ele de revelion la Sinaia la Cota 1400 si au fost ok in conditiile in care era zapada pe jos!

02 Noi 2007, 02:20

si eu zic ca merita...arata inca foarte bine si pretul e ok...daca mai reusesti sa tragi ceva, e si mai bine...

05 Dec 2007, 05:51

Asa am pe Mondeo Mk2.
Nu sunt DELOC zgomotoase iar aderenta pe umed e acceptabila (doar acceptabila). Pe zapada sunt slabute: pastreaza directia in curbe, dar pierd aderenta prea usor la mers drept, ceea ce e si normal, din moment ce NU sunt cauciucuri de zapada.
Daca vrei neaparat gume pentru zapada, snowflake-ul trebuie sa fie "desenat" pe profilul anvelopei in interiorul unui "munte" (simbol) - cele din poza sunt doar pentru folosit in conditii sub-zero (grade) si eventual umed-inghetat.
Ca rezistenta sunt excelente (ale mele sunt in al 4-lea sezon, dar e ultimul).
IMPORTANT: intreaba-l daca nu cumva le-a folosit si vara - uzura de pe muchiile din interior ale profilului nu trebuie sa arate asa.
In locul tau nu m-as risca - mai bine dai dublu, dar ai cauciucuri noi si stii exact ce ai facut cu ele. Am avut toamna asta (deja) experiente care m-au facut sa iau decizia ca iarna viitoare sa montez cauciucuri cu tinte, gen Nokian Hakkapeliitta 4 sau 5. Cand iti fuge poleiul de sub roti si vezi tiruri coborand panta de-a latu' cu rotile blocate, crede-ma ca dai si 600 RON pe bucata, doar sa scapi "alive"...

Gandeste-te bine cand iei cauciucuri uzate, si macar pune doar viata ta in pericol, nu si pe a noastra, care trecem pe langa tine in trafic!

05 Dec 2007, 06:00

daca sunt pe 15 le iau eu ce atata zgomot? :lol:

05 Dec 2007, 12:32

Da alea sunt anvelope de iarna, nu inteleg ce ai cu ele de zici ca nu sunt bune. Cati merg la propriu pe munte exact pe unde e zapada de 1m de recomanzi anvelope cu tinte?
Si cine merge cu astfel de anvelope pe drum normal cand nu e gheata si zapada?

Eu zic sa-ti echipezi masina cu senile, asa nu o sa aluneci deloc.

05 Dec 2007, 12:47

Salutare din nou. Multumesc pentru pareri insa am luat decizia sa le iau noi si am luat Firestone Winterhawk care pana acum mi-au lasat o impresie buna, cel putin legat de zgomot sunt mult mai silentioase decat Goodyear de vara pe care le aveam. Cred ca se poate inchide acest topic. Drumuri bune va doresc !

06 Dec 2007, 03:13

heeiiiiiiii pai le vreau eu pe-alea de mai sus daca sunt pe 15
:D de unde la iau?

10 Dec 2007, 00:51

Rayman din pacate nu mai e de actualitate oferta. Sa auzim de bine !
Răspunde