Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Antifurt Roti Ford Focus

18 Noi 2016, 21:28

Buna ziua,
Pentru ca a venit iarna am schimbat jantele de aluminiu cu unele de otel si totodata si prezoanele.
Mi-a spus baiatul de la vulcanizare ca cele pe care le aveam pe jantele de aluminiu se strica daca le pun pe astea de tabla sau ceva de genu...nu am inteles foarte bine.
Ideea este ca prezoanele astea noi pe care le am acum pe jantele de tabla sunt foarte mult iesite in afara (poze in attach) si ma gandesc ca se pot desface foarte usor cu o cheie de roti sau cu un mox si tare ma tem ca raman fara ele.
Aveti idee cum le pot proteja sau exista vreo alta varianta de prindere cu alt model de prezoane?
Astept sugestiile voastre.
Va`Multumesc!
Fişiere ataşate
IMG_8984.JPG
IMG_8985.JPG

Re: Antifurt Roti Ford Focus

19 Noi 2016, 12:36

exista piulite auto strapunse si sunt un pic mai mici decat ce ai tu (daca nu ma insel, una din cele 5 piulite pe care le ai acum este strapunsa)
in principiu piulitele sunt facute pentru a putea fi desfacute, deci singura varianta de a le proteja este sa cumperi niste antifurturi.

19 Noi 2016, 12:45

aia care se vede strapunsa este de fapt antifurtul

la jante de otel se folosesc piulite pentru jante de otel, e de la 3,5 ron una noua sau de la 1 leu bucata sh, pe facebook (am vazut ca se dadeau chiar si gratis pe facebook)

19 Noi 2016, 14:23

1. prezoane sau piulite?
2. piulitele pentru jantele de aliaj sunt cu totul altele decat cele pentru jante de tabla (vezi mai sus)
3. ce drac de vulcanizare e aia care nu avea niste piulite banale pentru jante de otel?!

19 Noi 2016, 16:39

$1 scrie:$2. prezoane sau piulite?
2. piulitele pentru jantele de aliaj sunt cu totul altele decat cele pentru jante de tabla (vezi mai sus)
3. ce drac de vulcanizare e aia care nu avea niste piulite banale pentru jante de otel?!

sa inteleg ce piulitele alea le-am primit de la vulcanizare adica cele din poze nu sunt bune?

Da...una dintre ele este antifurtul iar restul de 16 la numar sunt de la vulcanizare.

Cumva astea sunt cele de care am eu nevoie?
97586994_1_1000x700_piuliteprezoane-jante-tabla-ford-mondeofocusc-maxfiestafocus-2-bucuresti_rev007.jpg

19 Noi 2016, 18:47

da, de alea de pe sirag ai nevoie

19 Noi 2016, 21:16

Cele din poze sunt niste piulite (oribile) conice pentru jantele de aliaj.

20 Noi 2016, 09:50

$1 scrie:$2ele din poze sunt niste piulite (oribile) conice pentru jantele de aliaj.

cele din pozele puse de mine in primul post? adica mi-a pus tot piulite pt jante de aliaj chiar daca eu am de otel?

20 Noi 2016, 14:25

Pai eu asa vad, ca ti-a pus ca astea:

piulite_cromate_noi_pt.jenti_aliaj_aluminiu_12x1_25_0_58153_3.jpg

Si astea sunt doar pentru jante de aliaj.

20 Noi 2016, 17:25

da, ai dreptate. Sa vad unde gasesc maine un set de piulite pentru jante de tabla apoi merg sa le schimb.
Multumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk

05 Feb 2017, 20:22

Va salut. Am o problema legata de cheia antifurt care mi`a fost rupta de un meserias de la o vulcanizare renumita din Piatra-Neamt. Am ramas acum cu piulitele antifurt pe masina si fara cheie. Am codul cheii. Ma intreb daca gasesc vreun coleg amabil sa ma ajute sa imi scot piulitele antifurt si sa le inlocuiesc cu piulite normale. Contra cost bineinteles. Atasez o poza cu modelul meu.
Imagine

11 Feb 2017, 11:18

$1 scrie:$2a salut. Am o problema legata de cheia antifurt care mi`a fost rupta de un meserias de la o vulcanizare renumita din Piatra-Neamt. Am ramas acum cu piulitele antifurt pe masina si fara cheie. Am codul cheii. Ma intreb daca gasesc vreun coleg amabil sa ma ajute sa imi scot piulitele antifurt si sa le inlocuiesc cu piulite normale. Contra cost bineinteles. Atasez o poza cu modelul meu.
Imagine

Am patit-o si eu,doar ca mi-am rupt singur cheia antifurt(floarea din interior).Zilele trecute am cumparat 4 piulite aliaj noi,10 lei bucata, si la o vulcanizare de cartier aveau "cheia hotului",banale tevi negre forjate adaptate cu hexagon la cap.Se bate fortat pe antifurt si se desface.Nu se strica antifurtul,dar fara cheie nu ai ce face cu el.Este o sansa ,ca la loto sa gasesti una la fel.... A costat operatia 20 lei.
Răspunde