Help/Troubleshooting

Ulei in admisie si EGR in cantitati destul de mari

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Ulei in admisie si EGR in cantitati destul de mari

Mesajde RaulMdv » 14 Apr 2017, 14:16

Buna ford Club sunt un utilizator nou al acestui portal iar daca nu am postat corect imi cer scuze
Am un pocait mobil (nu am vreo problema cu religiile dar suna amuzant) adica un Ford Galaxy WGR 2001 cu motor 1.9 TDI AUY cu mici modificari fiind un project car mai deosebit. Recent am vazut ca imi lasa pete de ulei in fata casei iar scutul e plin de ulei , poate chiar imbacsit de ulei. Motorul e plin si el de ulei de la mijloc in jos . Cand am avut timp si m-am apucat sa vad de unde curge uleiul am vazut ca in partea dreapta cotul de la intercooler e plin de ulei , iar in partea stanga fix langa bratul rotii scutul e plin de ulei . Am desfacut capacul de la filtrul de ulei iar conducta era plina de ulei la fel si debitmetrul,dupa am dat EGR-ul jos sa-l curat si ghici ce ulei si acolo si in conducta. Stie cine de la ce va sau a mai avut cineva problema asta? Turbina a fost schimbata cu un Garret acum vreo 2-3 ani si facuta hibrida iar masina softata. Tin sa precizez ca masina trage bine,dar nu mai aud sa fluiere turbina nici in trepte de viteza mari sau turatii mari.
As avea nevoie de o parere daca se poate
Multumesc
RaulMdv
Incepator

Maşina: Ford
VIN: wf0gxxpssg1b71067

Re: Ulei in admisie si EGR in cantitati destul de mari

Mesajde zarra68 » 17 Apr 2017, 15:15

Ai rezolvat problema,sunt curios,ca urmaresc sa imi i au si eu unul!?
zarra68
Incepator

Maşina: Perpedes

Înapoi la Help/Troubleshooting