Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
21 Oct 2011, 22:06
Am cautat si pe forum da nu am gasit mare lucru, iar co google am gasit tot felul de pareri.. de la una ca singura diferenta ar fi interiorul - la ghia imitatie lemn la tit crom..iar altii spun ca ar fi si diferente de dotari.
acum nu am idee daca difera si pe clase de masini (presupun ca da

)..dar as vrea sa stiu in esenta cum poti sa deosebesti un model de celalalt...
multumesc.
22 Oct 2011, 09:26
nimeni... ?
22 Oct 2011, 09:28
Mai exact la ce model te referi? Nu mai exista nivel de echipare Ghia in acest moment pe nici un Ford.
In general variantele Ghia au fost niste variante confortabile, iar Titanium niste variante sportive.
22 Oct 2011, 11:48
la focus c-max in o prima idee...focus break si mondeo.
pana la urma care ar fi diferentele..nu exista niste puncte clare : ghia are asta iar titanium nu...?
asa oricine are clima si volan piele poate sa zica de masina ca e ghia/titanium....
23 Oct 2011, 16:29
Ghia are ornamente interioare de lemn (sau mai bine zis imitatie de lemn), iar Titanium de aluminiu.
23 Oct 2011, 16:41
smokefield,985469 scrie:...
asa oricine are clima si volan piele poate sa zica de masina ca e ghia/titanium....
Nu chiar... Sunt diferente, si sunt chestii care nu se pun pe alte variante, nu exista ca optionale (cum zice si mai sus, cu ornamentele interioare).
La Ghia nu stiu daca mai gasesti datele, dar daca te uiti la echiparea Titanium vs orice alta echipare actuala cu siguranta gasesti diferentele.
23 Oct 2011, 16:42
Ai aici pliantul de la Mondeo Mk3:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-23oct ... 43f4be.zip si apoi cel de Focus mk2:
28 Oct 2011, 23:21
thanks
07 Feb 2021, 22:04
Eu am model titanium cu panoramic un model deosebit