Help/Troubleshooting

DECI PANA LA URMA CUM E?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

DECI PANA LA URMA CUM E?

Mesajde Mlucian » 08 Feb 2008, 19:32

salut . 1 . sunt nou la comunitatea ford si sunt incantat sa fac parte din ea.
2. am o intrebare la care deja m`am saturat sa tot aud raspunsuri diferite; fara alte detalii intrebarea mea este....pt zgarieturi cauzate de frecari usoare in parcari sau etc....PREVENT + DISC ROTATIV DE BUMBAC SAU CE O FI, MERGE ?:) SAU CUM ANUME SE POT INLATURA ZGARIETURI NU INTRATE INCA IN VOPSEA ci doar de lac sau de suprafata.
Cer ajutor. va rog frumos daca se poate sa`mi dati si niste exemple din experienta proprie.
Va multumesc.
Mlucian
Incepator

Maşina: ford focus 2007 . 1,4 16 v 80 hp

Re: DECI PANA LA URMA CUM E?

Mesajde Tiry213 » 08 Feb 2008, 19:39

Mai bine ai posta la service. Cu siguranta o sa primesti mai repede raspuns acolo.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Mlucian » 08 Feb 2008, 19:40

okai . multzumesc. sunt nou pe aici.ma acomodez si io inetishor :)
Mlucian
Incepator

Maşina: ford focus 2007 . 1,4 16 v 80 hp

Mesajde fgbogdan » 09 Feb 2008, 15:25

Eu am folosit initial un flex cu variator de turatie si disc de bumbac impreuna cu ceva polish (cum zici si tu Prevent).
Apoi pentru ca nu ma multumea chestia cu flex-ul am luat din Metro un aparat de polishat (cam 60Ron a fost).
Merge la zgarieturi mici, frecari singura problema e ca daca le faci trebuie sa faci toata partea ca altfel se vede ca numai acolo e stralucitoare.
Arguing on the internet is like winning the special olympics. Even if you win, you're still retarded
fgbogdan
Member

Maşina: Capri 2.8 V6

Înapoi la Help/Troubleshooting