Help/Troubleshooting

help:Testare debitmetru aer fiesta 1.4 tdci 50 KW

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

help:Testare debitmetru aer fiesta 1.4 tdci 50 KW

Mesajde ravest » 13 Feb 2008, 11:14

Salut

Gasesc si eu pe cineva cu un Fiesta 1.4 tdci 50 KW care e dispus sa imi "imprumute" si mie debitmetru de aer pentru a verifica cum functioneaza masinutza mea cu un alt debitmetru.
Eu am un Pejo 307 1.4 HDI, 50kw, si din cate stiu, are acelasi motor cu mai sus mentionatul Fiesta.
Cred ca am o problema cu el si nu as vrea sa dau banii pe unu nou, inainte sa ma asigur.

Fac si vizite la domiciliu, atata timp cat e vorba de Bucuresti, si toata treaba nu ar trebui sa dureze mai mult de jumate de ora, debitmetru e prins in 2-3 suruburi, si un colier.

Mersi anticipat.
ravest
Incepator

Re: help:Testare debitmetru aer fiesta 1.4 tdci 50 KW

Mesajde Zanga » 13 Feb 2008, 13:29

Poate il ajuta cineva :) e un prieten bun, eu i-am recomandat forumul nostru, chiar daca are "Pejos" :)
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Înapoi la Help/Troubleshooting