Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

volan piele deteriorat/murdar?

27 Ian 2008, 14:50

am si eu o problema la focusul meu: volanul de piele pare pe exterior deteriorat/murdar; am inteles ca ar putea fi de la transpiratie care contine sare si se poate degrada pielea; exista vreo solutie de curatat volanul?

27 Ian 2008, 17:03

Gasesti la benzinarii solutii pentru curatat si intretinut pielea.

28 Ian 2008, 01:42

La Lukoil gasesti un silicon bun ptr curatat si intretinut pielea e cel mai bun de pe piata, nu mai stiu cum ii zice, flaconul este de culoare galbena, continutul miroase a cocos si costa 23lei.

Re: volan piele deteriorat/murdar?

30 Mai 2008, 19:53

Am si eu aceasi problema???alte solutii mai aveti??

30 Mai 2008, 19:57

Mda..., ca sa fiu rau..., simplu, schimbi volanul vechi cu unul nou... :-" :D

30 Mai 2008, 19:59

Da as schimba cu unul nou dar nu stiu cam cat ar fi... :-??

30 Mai 2008, 20:04

Pai am vazut eu unul nou este pe ultimul model de Focus si costa in jur de 14000Eu. +tva... cu masina cu tot... :-" :D

30 Mai 2008, 20:15

hmmm ....tot mai bine fuge asta... :D

30 Mai 2008, 22:50

Eu folosesc o solutie de la Turtlewax, galbuie, pentru piele.
Confera cica si protectie UV si curata/ingrijeste pielea.
Multumit de ea, cred ca in jur de 20 RON a fost.

Re:

30 Mai 2008, 23:59

$1 scrie:$2a Lukoil gasesti un silicon bun ptr curatat si intretinut pielea e cel mai bun de pe piata, nu mai stiu cum ii zice, flaconul este de culoare galbena, continutul miroase a cocos si costa 23lei.

este cumva Mr Leather? :D
eu dau volanul si burduful de la schimbator cu crema de maini nivea

Re: Re:

08 Iun 2008, 16:58

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a Lukoil gasesti un silicon bun ptr curatat si intretinut pielea e cel mai bun de pe piata, nu mai stiu cum ii zice, flaconul este de culoare galbena, continutul miroase a cocos si costa 23lei.

este cumva Mr Leather? :D
eu dau volanul si burduful de la schimbator cu crema de maini nivea

Rezultate foarte bune si la un pret mic se obtin cu banalul Lapte Doina care da rezultate bune si ca demachiant :)
Ideea mi-a dat-o un dermatolog , dar putin cam tarziu ca deja cumparasem de la Forcar o solutie (marca Ford) la 42 lei ptr curatat piele si culmea este ca mai bine curata laptele Doina (dupa ce sterg cu solutia respectiva , laptele D mai aduna ceva mizerie)

08 Iun 2008, 17:02

Laptele Doina ma indoiesc ca are si ceva protectie UV, cum ii confera crema pe care o folosesc eu... Pe care s-ar putea sa o curete. :D

08 Iun 2008, 17:35

Protectie UV nu are in schimb curata bine si da o senzatie de prospetime si cu siguranta este mai bun decat nimic (la 5 lei :) )

08 Iun 2008, 17:55

$1 scrie:$2rotectie UV nu are in schimb curata bine si da o senzatie de prospetime si cu siguranta este mai bun decat nimic (la 5 lei :) )

Si apa cu sapun curata fata, si totusi femeile folosesc demachiantul si tot soiul de cremute scumpe...
Ghicim de ce? :D
Cred ca am dat in jur de 20 RON si dupa cums e consuma cred ca ma tine cativa ani buni.

02 Iul 2008, 15:25

Poate eu nu stiu bine ..dar UV nu trec prin geam... .. deci Laptele D. suna foarte bine ... :D

02 Iul 2008, 17:44

$1 scrie:$2oate eu nu stiu bine ..dar UV nu trec prin geam... .. deci Laptele D. suna foarte bine ... :D

Parbrizul cu protectie la UV este optiune separata... Si atentie, DOAR parbrizul!!!

03 Iul 2008, 01:47

aici un volan de vanzare
http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning ... 44707.html
Răspunde