Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Garantie Ford

14 Iul 2008, 18:12

Salut,
Luna aceasta, Bulbucata mea implineste 2 ani. Desi are foarte putini km la bord, in august trebuie sa-i fac revizia anuala.
Intrebarea pe care mi-o pun si vi-o pun: mai este inca in garantie pentru a face revizia la un service autorizat Ford? Cu ceva timp in urma am citit undeva ca de fapt garantia e de 2 ani, restul pana la 4 ani e garantie extinsa, numai la motor si cutia de viteze.Atunci cum ar fi corect sa fac revizia de acum? Ma gandesc ca service-urile Ford sunt foarte aglomerate si nu sunt nici prea multe laude la adresa lor, ori eu neavand probleme deosebite, pot lasa loc liber pentru altii si fac si economie de timp, nervi, etc.

Re: Garantie Ford

14 Iul 2008, 22:57

$1 scrie:$2alut,
Luna aceasta, Bulbucata mea implineste 2 ani. Desi are foarte putini km la bord, in august trebuie sa-i fac revizia anuala.
Intrebarea pe care mi-o pun si vi-o pun: mai este inca in garantie pentru a face revizia la un service autorizat Ford? Cu ceva timp in urma am citit undeva ca de fapt garantia e de 2 ani, restul pana la 4 ani e garantie extinsa, numai la motor si cutia de viteze.Atunci cum ar fi corect sa fac revizia de acum? Ma gandesc ca service-urile Ford sunt foarte aglomerate si nu sunt nici prea multe laude la adresa lor, ori eu neavand probleme deosebite, pot lasa loc liber pentru altii si fac si economie de timp, nervi, etc.

beneficiezi de garantie 4 ani ... si nu doar pe cutie motor ... daca sunt service-urile din bucuresti ocupate .. te invit la slatina :D, nu ai fi singurul din buc care vine sa faca revizia la noi ;)

18 Iul 2008, 07:06

da ai o garantie extinsa ...care cuprinde mai multe itemuri ...te sfatuiesc sa mergi la service autorizat ford cat inca mai este in garantie ..am o cunostinta careia i-a picat compresorul de AC ..si a intrat foarte bine pe garantia extinsa ...

19 Iul 2008, 10:27

Da, asa este .Cred ca am spus o prostie, ma streseaza ideea ca o sa pierd iar o zi pentru un fleac.
Răspunde