Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

microcat

16 Aug 2008, 14:50

de unde pot descarca si eu acest program?
multumesc!

Re: microcat

16 Aug 2008, 15:35

...este cat se poate de simplu...!
sus in mijlocul paginii ai butonul(functia de cautare) _> scii ce te intereseaza _> apesi search_> gasesti ceea ce ai cautat.........simplu !
.....dar ptr. ca esti utilizator nou , am facut eu chestia asta in locul tau ! apasa aici viewtopic.php?f=17&t=2453&p=277847&hilit=microcat+2006#p277847
si cauta in topicul nou deschis , la ultima pagina, postul utilizatorului hell666 ( eu de acolo am descarcat ).
Mult succes !

16 Aug 2008, 17:16

silviupn69 multumesc! acum il las la descarcat #:-S !sper sa mearga.am mai incercat si pe alte link-uri dar nu a mers imi dadea o eroare cum ca nu se mai gasea pe server.dar spre fericirea mea acum vad ca se descarca.

16 Aug 2008, 17:41

am gasit in sfarsit ftp-ul de care ziceau colegii pe forum,dar fisierele la microcat sunt mai mici,patru parti a 300 si ceva de mega,si pe linkul care mi l-ai dat sunt trei parti a 700mb.care e diferenta? :-/ ........a am uitat sa precizez ca am windows vista,are vreo legatura?care e mai bine sa-l copii cel din 2007 sau cel din 2008?

16 Aug 2008, 20:59

stie cineva care dintre versiuni 2007-2008 merge mai bine pe windows vista? :-?? :-/

astept sugestii!!!!!!

16 Aug 2008, 21:50

Foloseste EDIT, nu mai posta consecutiv... Iar in link-ul dat de Silviu mai sus ai raspunsurile la intrebare. Orice alta discutie pe tema Microcat se face in continuare acolo.
Subiect închis