Am senzori cu ultrasunete, la Mondeo am avut gaurile in spoiler facute de fabrica, a trebuit sa gauresc doar bandoul.
Din categoria "am auzit ca", am auzit ca
1) obiecte nemetalice (trunchiuri de copaci, radacini, pereti de beton sau de caramida) nu reactioneaza la unde electromagnetice, desi cei care vand asemenea senzori tocmai asta spun, iar eu zic ca ei nu sunt tocmai sinceri, asta ca sa iti formezi o imagine despre cata incredere poti avea in descrierea lor
2) Cu senzorii ultrasonici pe care ii am eu, imi arata si distanta pana la obstacol, care chiar nu imi imaginez cum o poate detecta cu precizie cel electromagnetic
3) Cu senzorii ultrasonici pe care ii am eu, imi arata si directia stanga-dreapta in care este obstacolul, care chiar nu imi imaginez cum o poate detecta cu precizie cel electromagnetic.
Dar intre noi fie vorba, chiar te rog sa-ti pui electromagnetic, pentru ca vreau sa verific daca am dreptate si nu vreau sa ma risc pe banii mei

LE: Pana si Audi foloseste senzori ultrasonici ca dotare de fabrica. Daca cei electromagnetici erau asa grozavi, te asigur ca i-ar fi folosit multi producatori auto.