Despre lichidul de racire
Pierdeam lichid de racire din cauza unui colier. Am schimbat colierul (ramne de vazut daca mai pierde de-acum incolo), insa trebuie sa completez lichidul. Ce am pe masina are culoare rosie si antigelul pe care il am acasa (solutie concentrata 100%) e albastru. E musai sa cumpar de la Ford antigel, sau pot folosi si d-asta albastru de care puneam pe Dacie? Intreb asta pt ca ma gandesc ca cele doua tipuri de antigel ar putea avea calitati diferite legate de coroziune.
Am uitat sa zic: am Ford Fiesta 2003. :icon_mrgreen:
Am vazut ca cineva a mai intrebat acelasi lucru si a primit raspuns ca merge si-asa. Insa nu ma multumeste ideea de "las-o ma ca merge asa"... (No offense). As dori sfatul cuiva in tema
PS: Ca si nivel de concentrare in solutia de racire, pe ambalajul celui albastru scrie ca se combina o parte antigel cu o parte apa distilata (asa cum zice si Ford despre antigelul lui).
Am uitat sa zic: am Ford Fiesta 2003. :icon_mrgreen:
Am vazut ca cineva a mai intrebat acelasi lucru si a primit raspuns ca merge si-asa. Insa nu ma multumeste ideea de "las-o ma ca merge asa"... (No offense). As dori sfatul cuiva in tema

PS: Ca si nivel de concentrare in solutia de racire, pe ambalajul celui albastru scrie ca se combina o parte antigel cu o parte apa distilata (asa cum zice si Ford despre antigelul lui).
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
- mihai2k1
- Gold Member