Help/Troubleshooting

angel eyes dectane

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

angel eyes dectane

Mesajde czr.cezar » 22 Apr 2009, 09:30

salut
stie careva cum trebuie legate angel eyes la faruri dectane?? am un focus 2003 si mi-am comandat faruri cu angel eyes de la dectane, problema e ca nu au angel eyes legate in mufa originala, iar mufele sunt complet ciudate pt unul ca mine pt ca: mufa de la angel eyes are 3 fire ( albastru negru si rosu) iar cea unde trebuie sa leg are albastru si negru.... aici intru in dilema si nu as vrea sa experimentez sa le ard.
daca a facut careva conexiunea asta il rog mult sa ma ajute.
daca e nevoie de poze sau alte indicii .....
czr.cezar
Incepator

Maşina: focus 1.8 tdci
VIN: wfoaxygcda1m30105

Re: angel eyes dectane

Mesajde FocusRO » 22 Apr 2009, 16:29

ceva foto cu mufa originala+mufa faruri noi
cauta pe forum sunt ceva subiecte poate te ajuta
ai rabdare o rezolvam si pe asta
FocusRO
Gold Member

Maşina: ford focus
VIN: nuMultumescNUbeau

Re: angel eyes dectane

Mesajde FocusRO » 30 Apr 2009, 13:31

Sa vad daca am inteles :D
Farurile noi cele angel eyes au culorile la fire negru si albastru.
mufa de la cele vechi au culorile albastru,rosu , negru?
Atentie cercurile se leaga in combinatie cum vrei tu, culori rosu,negru.
Mufa originala din masina trebuie sa conecteze farurile noi.Se vand asa compatibile,doar daca ai comandat alt model de faruri,pentru un model inferior de focus.Pe site la dectane am vazut ceva la support,ceva poze.Farurile angel eyes se vand pentru focus in 2 modele focus 98-2004 si 2004-pina in prezent.Mufa se poate adapta daca e pina acolo,dar din fabrica trebuie sa aprinda faza scurta,faza lunga, ledurile si cercurile le combini tu.Pe forum mai sunt subiecte de faruri.
FocusRO
Gold Member

Maşina: ford focus
VIN: nuMultumescNUbeau

Înapoi la Help/Troubleshooting