Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Geam electric nu se mai deschide

06 Noi 2008, 13:48

Salut,inca o problema la mondeo-ul meu.Geamul spate dreapta refuza sa se mai miste si asta asa dintr-o data.Am deconectat bateria pt a schimba pompa de benzina si apoi am vrut sa reprogramez geamurile sa se deschida din telecomanda,dar geamul din spate nu vrea sa se mai miste deloc.Ce poate fi?Primul gand al meu si probabil si al vostru e ca s-a dus motorasul pt ca nu se aude nimic acolo.Cum pot verifica?Am desfacut fata de usa,dar accesul e ff dificil si nu vreau sa stric ceva.Ma poate ajuta cineva cu un sfat si eventual daca stie cam cat ajunge un motoras nou?Multumesc

Re: Geam electric nu se mai deschide

06 Iul 2009, 10:49

Aceeasi problema o am si eu, cu acelasi geam dreapta spate. Simptomele sunt urmatoarele :
- poate fi deschis doar din cheie (simultan cu celelalte) ;
- se poate inchide (partial sau one-touch) din comenzile de pe portiere (sofer sau pasager dreapta-spate) ;
- cand e partial deschis, am constatat ca interpreteaza comanda de deschidere ca si inchidere (apasa penru deschidere mai mult, dar el se inchide) ;
- defectul a aparut dupa o galeata "generoasa" de apa aplicata portierei dreapta spate (nu cred ca a patruns apa in interior, mai posibil un soc mecanic).

In schema electrica "mi-am prins urechile" deocamdata, in rest, numai de bine. Astept sugestii.
Cu stima,

Re: Geam electric nu se mai deschide

06 Iul 2009, 21:33

mi s a intamplat si mie...., am reusit sa rezolv scotand sigurantele care tin de geamuri electrice, nu ma intrebati acum care ca nu mai am microcat ul instalat, cred ca astfel s a resetat calculatorul de confort
Răspunde