Salutare!
Topicul cred ca ar fi mers si la versus, dar cred ca e mai potrivit in sectiunea "help"
Dupa cum stim cu totii, becurile originale Ford sunt de toata jena. Cu ceva vreme in urma aveam ganduri de xenon, dar m-am calmat rapid. Acum ma confrunt cu urmatoarea problema : care ar fi cel mai potrivit bec halogen pentru masina mea ?
Eu voi alege intre (Philips) :
- Extrem Performance - cele mai puternice becuri de la Philips, ar oferi un plus de vizibilitate pe timp de noapte in procent de 80%, insa se ard destul de repede
- NightGuide Double Life - 50% vizibilitate mai buna, durata buna de functionare, insa am dubii privind cele trei nuante generate de acest tip de bec
- BlueVision - un plus de doar 30% pentru vizibilitate, durata de functionare ok, aspect placut
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=enDin ce am citit, in ordinea de mai sus le-as pozitiona pentru o viitoare achizitie. Daca avem colegi (si cu siguranta sunt) ce au folosit/folosesc aceste becuri, va rog sa-mi oferiti cat mai multe detalii.
CEL MAI IMPORTANT LUCRU : Unde pot gasi aceste becuri in Bucuresti ? Exista distribuitori oficiali unde as putea gasi gama completa Philips ?
In benzinarii nu prea am vazut modelele acestea, iar de pe forum, oferta este destul de restransa.
Multumesc.