Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

Becuri Philips

14 Aug 2009, 11:20

Salutare!

Topicul cred ca ar fi mers si la versus, dar cred ca e mai potrivit in sectiunea "help"

Dupa cum stim cu totii, becurile originale Ford sunt de toata jena. Cu ceva vreme in urma aveam ganduri de xenon, dar m-am calmat rapid. Acum ma confrunt cu urmatoarea problema : care ar fi cel mai potrivit bec halogen pentru masina mea ?

Eu voi alege intre (Philips) :

- Extrem Performance - cele mai puternice becuri de la Philips, ar oferi un plus de vizibilitate pe timp de noapte in procent de 80%, insa se ard destul de repede
- NightGuide Double Life - 50% vizibilitate mai buna, durata buna de functionare, insa am dubii privind cele trei nuante generate de acest tip de bec
- BlueVision - un plus de doar 30% pentru vizibilitate, durata de functionare ok, aspect placut

http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en

Din ce am citit, in ordinea de mai sus le-as pozitiona pentru o viitoare achizitie. Daca avem colegi (si cu siguranta sunt) ce au folosit/folosesc aceste becuri, va rog sa-mi oferiti cat mai multe detalii.

CEL MAI IMPORTANT LUCRU :

Unde pot gasi aceste becuri in Bucuresti ? Exista distribuitori oficiali unde as putea gasi gama completa Philips ?

In benzinarii nu prea am vazut modelele acestea, iar de pe forum, oferta este destul de restransa.

Multumesc.

Re: Becuri Philips

14 Aug 2009, 16:41

Cred ca s-a mai discutat subiectul. Importator Philips aici: http://www.aspad-shop.ro/
Nici Narva nu sunt rele (este o divizie low-cost de la Philips)

Toate becurile astea cu +xx% au viata scurta (jumatate). Eu am testat Philips Premium, Vision PLus, Silverstar si Cool Blue de la Osram si pana acum pot sa-ti spun ca mi-au placut Vision plus si Osram Cool blue care de fapt nu este blue mai deloc.

19 Aug 2009, 12:11

Intr-adevar, teoretic cel mai mic pret il gasesti la aspad, dar eu am avut placuta surpriza sa cumpar de curand 2 becuri x-treme power H7 de la carrefour, pretul la raft era de 69 de lei, dar in loc de aproape 140 de lei la casa aparea doar 100 de lei, deci mai ieftin decat la aspad.
In ceea ce priveste durata de viata, confirm, pe mine primul set m-a tinut 6000 km, s-au ars unul dupa celalalt la o diferenta de o zi. Acum am montat iar si am mai luat un set de rezerva. Nightlife (+50%) am pe faza lunga, de vreo 12 mii de km si nu s-au ars, dar alea oricum sunt folosite mult mai putin.
Oricum, diferenta intre x-trem power si becurile standard e uriasa (vb de intensitatea luminii).

19 Aug 2009, 12:40

Mi-am montat eu philips vision plus 50% si sunt ok comparativ cu cele stock.Lumina e mai alba si mai intensa.Chair se merita.

PS. Eu le-am luat scump de la o benzinarie

19 Aug 2009, 13:16

mai e un topic despre becuri, asta se inchide
Subiect închis