Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

cea mai ieftina solutie

30 Aug 2009, 10:05

Am deschis numai porbagajul din telecomanda am uitat cheile in porbagaj si am inchis masina cu cheile inautru.
Spuneti-mi si mie cea mai ieftina solutie sa pot recupera cheile din masina (inafara de metoda cu telefonul care cade ca acasa nu este nimeni ).Va multumesc si astept sugesti de la voi.

Re: cea mai ieftina solutie

30 Aug 2009, 10:10

Cauta niste rromi...o sa-ti deschida masina cat ai clipi....Mai ales aia care au fost la "specializare" prin Germania,Franta,Italia...etc.

30 Aug 2009, 10:35

1. aia cu telefonul e poveste.
2. daca intrebi aici banuiesc ca nu ai al doilea set de chei.
3. cu conationalii cred ca e cel mai simplu daca ai prin preajma/cartier
4. daca nu, sunt ateliere de lacatuserie, d-aia de fac si copii de chei, care se ocupa si cu descuierea masinilor/usilor de intrare/seif-urilor/etc.

succes!

30 Aug 2009, 12:45

Incearca aia cu deschisul geamului prin balans insa mai tre sa faci rost de un om. Lipesti palmele de geam si balansati masina usor stinga-dreapta pina se deschide geamul apoi vezi tu cum faci cu o sirma sa tragi de incuietoare.
Răspunde