Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

cum pot scapa de filtru de particole?

19 Aug 2009, 15:23

salutare. cer si eu ajutor intr-o problema. ~X(
s-a infunadt pt a doua oara filtru de particole si as vrea sa scap de el. prima oara cand s-a infundat l-am putut regenera, dar acum nu mai vreau si incerc sa scap cumva de el pt a elimina urmatoarele probleme de genu care vor aparea avand in vedere ca masina are 128.000 km. astept pareri si sfaturi, chiar si service-uri sau preturi.multumesc anticipat >:D<

Re: cum pot scapa de filtru de particole?

19 Aug 2009, 20:05

deja solutiile le stii, dar nu te impaci cu ideea. ori pui nou, ori scapi de el. :)

19 Aug 2009, 20:07

cred ca asa e , dar mai multe pareri nu strica nu? :-@

19 Aug 2009, 23:00

Da-o jos, cumpara 3 litri de triumf(solutie agresiva de ciratat aragaze), astupa un capat, toarna triumf, lasa sa stea 2-3 ore, curata cu jet de apa fierbinte (spalatorie auto). Dupa care incearca sa circuli mai sportiv si scoateo la regenerare la fiecare 500-800 km (viteza a 3-a, peste 80km/h, fara accelerari si franari bruste doarece se opreste regenerarea). Dupa cum stiu tu ai si aditiv. Verifica si nivelul de aditiv, daca e necesar se completeaza la un service unde au posobolitatea de a reseta si contorul de aditiv.
Bafta!

PS: Sa nu scapi de filtru ca dai peste cap toata masina.

19 Aug 2009, 23:05

De ce ai impresia ca este o ocazie???
(nu de alta dar ai postat la Ocazii) =))

20 Aug 2009, 17:03

dap. scuze. astept solutii.....

25 Aug 2009, 11:13

nu mai are nimeni nici o idee?

01 Sep 2009, 12:34

spe poate inchide. multumesc
Răspunde