Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

Problema cu inchiderea centralizata

17 Oct 2009, 20:20

Ford Mondeo 2007, mk3..aseara dupa ce am parcat masina, am inchis-o din telecomanda ca de obicei. verific tot timpul usa soferului sa vad daca s-a inchis, insa aseara le-am verificat pe toate..si surpriza: usa dreapta spate era deschisa :| toate usile inchise, mai putin cea dreapta spate. ce ii pot face?

Re: Problema cu inchiderea centralizata

17 Oct 2009, 20:27

Probabil ca motorasul care blocheaza usa trebuie inlocuit.

17 Oct 2009, 20:29

salutare,daca te pricepi ar cam trebui sa dai capitonajul jos sa vezi daca s-a blocat vre-o tija de pe acolo ,asta in cel mai fericit caz ,daca nu te pricepi da o fuga pe la un electrician bun care se pricepe....bafta.
Ps:vezi ca mai sunt topicuri in care se vorbeste despre inchiderea centralizata....poate gasesti pe acolo niste sfaturi care sa te ajute

17 Oct 2009, 23:49

Gasesti in sectiunea Mondeo 3 un topic in care se discuta despre problemele inchiderii centralizate la acest model. Te rog sa citesti ce s-a scris pe acolo si daca mai ai nelamuriri le poti scrie in acel topic.

Se inchide.
Subiect închis