de lupul1952 » 17 Noi 2009, 17:36
horsewhisperer27 sa le luam pe rand:
- colegul meu de servici a dat vreo 20 000 euro pe un audi allroad full option si avea 2,5 ani vechime si vreo 80 000 km la bord.
masina i-a adus-o din franta pe platforma si avea cartea la zi km reali.
i-a dat garantie 2 ani ca in caz ca are ceva la motor sau cutie sa se rezolve la eu in service.
- toata treaba este sa fii atent la masina, faci o tura de la lecarro pana la carrefour ploiesti te intorci si vezi daca merge liniar cum franeaza uita-te la parbriz sa nu fii fost schimbat uita-te la anvelope.
- si inca ceva negociaza la sange ca eu obtinusem pentru o masina 1300 euro reducere pentru un prieten din Ploiesti, adica te duci cu tupeu dar nici sa nu creada ca esti ahtiat dupa masina lor sa fii interesat si totodata indiferent ca pan la urma nu stai in masina lor si oferta lor
- intreaba daca iti poate aduce un Focus din 2007-2008 din Franta acelasi motor si la ce bani si cat dureaza pune probema pe toate partile ca e criza si au nevoie de cumparatori
- schimbatul filtrelor,placutelor, nu prea este o problema sunt multe firme aici care vand piese si le iei mai ieftin decat ti le ofera orice dealer. treaba cu distributia o schimbi la 100 000, unii zic la 90 000, dar sa fii constient ca aia trebuie schimbata intr-un service competent cu oameni competenti, aici pe forum bibanu47 sau sorin te pot ajuta in aceasta privinta sa iti faca treaba buna la masina si onorabil si ca bani zic eu
- du-te negociaza, pune problema pe toate partile, ia masina la drive test, ia-ti un cd cu muzica la tine si sa mai ai un om cu tine sa te uiti atent sa nu aibe zgarieturi
deci negociaza tre sa obtii minim 900-1000 euro pe criza asta mai ales ca le iei o masina care sta acolo de 1 an si ceva asta stiu de cand am fost la ei sa vad un seria 3 si un mondeo
du-te si la romcar la second hand ca eu de acolo mi-am luat focusul cu 9500 euro si avea 20500 km si era din 2007 si tot mai aveau masini dar ama observat ca veneau multi sa dea masinile vechi si sa ia prin buy back poate prinzi vreun pont ceva
inca ceva du-te la NBG Leasing suna acolo la ei la numarul de pe site vezi ca au forduri multe ca astia au parteneriat cu BDT si cu Eurial (Peugeot)
si suna si la BCR Leasing
du-te si la Tiriac Auto Rulate in Otopeni vezi ca sunt smecheri si plin de ei cu nasul pe sus ca Tiriac barbosu, dar au acolo Focusuri o gramada. eu ptr 300-400 de euro nu am luat un focus sport tare frumos dar daca au fost nesimtiti sa stea cu el pe stoc pe timp de criza
cu stima te salut
sa ai succes