Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

antifurt jenti

03 Ian 2007, 12:01

La multi ani!
ce chestie...a venit un tip la mine, cumparase masina acum o luna (tot mondeo, second) si nu a primit antifurtul la jenti. A crezut ca se potriveste cel de la mine, dar nu a avut noroc.
dar se naste intrebarea: ce ma fac eu daca pierd antifurtul? sau daca se strica?

03 Ian 2007, 16:04

Ar fi trebuit sa ai o hartiuta de la Ford cu un cod de la antifurt. Daca nu o ai e de naspa. Nu sunt multe combinatii, dar sunt ceva. Iti recomand sa te duci sa vezi ce zic cei de la Ford, dar in afara sa iti iei alte prezoane cu antifurt cu tot nu vad ce ai putea face. Nu cred ca au cum sa isi dea seama de codul de antifurt.

03 Ian 2007, 16:19

eu am luat second masina, nu am hartiuta aia. Dar pe antifurt sunt niste cifre...or fi alea. Mersi, va trebui sa ma gandesc sa am o dublura, in caz de.

03 Ian 2007, 19:59

daca nu ai antifurt-ul si nici hartiuta aia ....ultima varianta e DALTA

13 Apr 2007, 19:54

si eu am patit-o s-a rupt antifurtul era din ala romanizat si nu am mai avut rabdare sa fac altul am trecut pe la un prieten foarte dibaci si a bagat fortat o tubulara de 17 a renuntat la ea si prin fortare si mult spanac am reusit sa-l scot fara sa rup prezonul de la roata .
apoi am plecat la magazin sa caut piulitze pt jenti de aluminiu , acolo surpriza ! m-au costat 1.600.00 lei 4 piulite din astea ! frate l-am intrebat pe vanzator , ba astea sunt suflate cu aur? traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
Răspunde