Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Claxonez fara sa stiu....

07 Mai 2007, 13:57

Salut,
In ultimele 2 saptamani mi s-a intamplat ceva ciudat, de 3 ori (mentionez ca am folosit putin masina, aproape zilnic, dar cca 10-15 km).Iata despre ce-i vorba:
Dupa ce stau putin la semafor sau sa dau prioritate, cand rotesc volanul spre dreapta, trag si un claxon involuntar.Prima data am zis ca mi s-a parut, a doua-la fel, a treia data eram singur pe strada, vroiam sa intru pe alee intre blocuri, am incetinit, am luat dreapta, AM CLAXONAT( nu eu, piticul din volan). Care o fi cauza? Vre-un contact prost la claxon? Trebuie demontat volanul? Nu de alta dar e si airbagul...mi-e teama sa ma bag singur.

07 Mai 2007, 14:00

poate atingi cu mana partea centrala a volanului...mi se mai intampla si mie...

07 Mai 2007, 14:50

George, ai o adevarata masina de Bucuresti... :lol:
Si vad ca este si inteligenta, ca multe intersectii au banda intai pe intermitent la dreapta si acolo trebuie claxonat. :mrgreen:

07 Mai 2007, 16:16

si eu o patesc daca tin cu dreapta volanu am tendinta sa apas ca sa il tin mai strans

07 Mai 2007, 21:49

Mie mi-a trecut dupa prima sapt :)

08 Mai 2007, 11:11

O sa fiu mai atent la felul cum tin volanul.Oricum la mine ca sa claxonez trebuie sa apas serios pe centrul volanului, altfel nu functioneaza

08 Mai 2007, 13:41

Mie mi se intampla la manevre in spatii inguste cand eram foarte atent la ce-i in jur. La mersul cu spatele, avand mana stanga pe volan la ora 12 si cotul perpendicular, mai apasam accidental claxonul...
Desi explicatia e cam dubioasa sper sa se inteleaga ce vreau sa zic :D
Răspunde