Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
02 Iun 2007, 04:28
cum fac sa`mi deblochez casetofonul?? am bagat codul gresit de 3 ori. am ford focus din 2002 cu casetofon cu caseta. cine ma poate ajuta Id meu este DonStriper. Multumesc
02 Iun 2007, 14:20
In primul rand, incearca sa nu mai postezi in toate sectiunile forumului.
In al doilea rand, poti folosi cu incredere functia search.
In al treilea rand, este un program pe ftp care dupa seria casetofonului iti spune codul.
Numa' bine!
02 Iun 2007, 17:03
ok am inteles. dar intra pe Id meu de mes donStriper si explica`mi si inseamna fpt si de unde pot sa iau programul asta.
02 Iun 2007, 17:14
ftp inseamna File Transfer Protocol si iti permite (in linii mari) sa intri pe un server online care se comporta ca o partitie de-a ta (acolo gasesti fisiere si foldere, cu diversem exact ca la tine pe hard)
il poti accesa prin
ftp://ford@ftp.clubford.ro , parola - ford, dar momentan este offline.
02 Iun 2007, 17:34
am reusit si eu ceva pana acum..am citit pe pe alt post cum sa fac... o sa scot azi casetofonul si o sa iau toate seriile , am luat si programul acela..care bagi serialul..sau ce bagi si iti da codul
trebuia sa ma uit dinainte..inainte sa fac atatea posturi
oricum pe viitor stiu ce`am de facut. va multumesc pt ajutor
02 Iun 2007, 17:38
Oricum...bine ai venit pe forum!
02 Iun 2007, 17:43
Acum, ca tot o sa rezolvi cu casetofonul, sa iti faci si tu un topic pe la masinile membrilor unde sa dai mai multe detalii ca vreau sa stiu cum te recunosc in trafic, colegu' pitestean!
05 Iun 2007, 03:34
gata...la`m deblocat