Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Inlocuire stop dreapta spate

20 Feb 2011, 13:48

Salut

Aveti idee cat costa un stop pt Ford Focus Facelift? Dar manopera inlocuirii lui?

Merci

Re: Inlocuire stop dreapta spate

21 Feb 2011, 19:45

Trece si tu locatia in profil sa stim si noi cam pe unde sa te trimitem.
In alta ordine de idei , preturi gasesti in sectiunea comerciala intrebind pe unul din partenerii nostri sau pe vanzatorii ocazionali. (cred ca va trebui totusi sa le dai mai multe detalii , in special tipul de caroserie ca sa nu te trezesti ca incerci sa pui pe turnier stop de hatch sau sedan)
In al doilea rand, care parte a stopului vrei sa o inlocuiesti? numai blocul optic sau tot (ti-a ramas in aer un manunchi de fire si le iei la ghici)
Daca e numai "plasticul" ca ti l-a crapat/ciobit cineva, poti sa o faci si singur in parcare in cateva minute daca ai cateva cunostinte tehnice, iar partea "de plastic" nu cred ca va fi mai scumpa de 200ron.
Daca e mai grav, atunci adreseaza-te unui electrician/service sau chiar reprezentanta ca var ca masina ar mai fi in garantie daca e luata din Romania(4 ani fara limita de km)

22 Feb 2011, 09:15

Mersi darkmic :)

Caroseria e de sedan, locatia e Bucuresti.

E vorba de o bucata din sticla (plastic??) care lipseste, la stopul din dreapta spate, pe lateral (deci nu in dreptul becului de semnalizare de exemplu), deoarece a fost spart (nu se stie in ce imprejurari, ori vreun binevoitor ori altceva). In rest totul e intact si neatins - becuri, fire etc.

Practic din cate pot eu sa spun acum trebuie schimbat plasticul.

Poti sa-mi dai un link unde sa intreb mai departe? Mersi.

Si sa nu uit sa precizez: schimbat in parcare nu ma bag, sunt anti-tehnic :)

22 Feb 2011, 10:42

Cu placere. viewforum.php?f=129 Si daca apari cu el la o intalnire sigur te va ajuta cineva sa il schimbi.

05 Apr 2011, 14:00

Salutare, am o problema... nu imi dau seama cum scot tripla sa ii schimb becurile :|Se schimba din interior sau trebuie scos plasticul exterior (si cum). Sper ca nu ma fac de cacao, dar am nevoie de indrumare, va rog :-s
Răspunde