Explozie anvelopă Michelin Primacy, Garanție ?
Având azot în el, a făcut un fâs și cam atât. Am tras imediat pe dreapta și vedeți pozele.
Acum am mai multe întrebări.
1. Mașina are ~26.500 km iar cauciucurile au fost rulate mai puțin de 20k (iarna am cauciucuri de iarnă). Tot timpul presiunea a fost la zi cu azot. E normal ca la o uzură de nici 20k să explodeze un cauciuc ? Eu încep să-mi pierd încrederea în Michelin
Nu vă mai spun că dacă era să mă iau după dobitocii de la Romcar, cauciucul respectiv era pe față (la ultima revizie am rotat cauciucurile).2. Săptămâna asta vreau să fac revizia mașinii de 30k la Neste. Din ce am văzut în cartea de garanție, am o șansă să schimb. Acolo scrie că "dealerul poate ajuta utilizatorul să schimbe pe garanție anvelopa în funcție de politica de garanție a producătorului". Ce ziceți am vreo șansă ?
LE: crăpătura are cam 4-5 cm și este pe interiorul anvelopei

Motiv: mutat la Help

<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
-

alexandrusavu - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
- VIN: WF05XXWPD57U35570

. Fara aer in pneu (ceea ce nu e greu in situatia de fata, tinand cont cat de mare e spartura 
) care reiese dintr-o ecuatie complicata (cu derivate partiale... noroc ca am scapat de ele
) cu niste coeficienti de dilatare termica... Legea asta pentru anumite situatii (cantitate cunoscuta de substanta...) devine:

)destein din ala sa nu pui never ever...