Help/Troubleshooting

cine stie un service ford mai serios?ce pot sa mai fac?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Re: cine stie un service ford mai serios?ce pot sa mai fac?

Mesajde b85xix » 26 Mar 2008, 15:14

ai stat aproape 4 luni cu masina in service?.. dar ce a avut era dauna 70% ?? daca eram in locul tau nu cred ca eram asa senin .. ma rog e bine ca tu esti multumita dar sincer eu as fi procedat altfel..Pt ca in stilul asta nu facem decat sa perpetuam nesimtirea si lipsa de respect fata de client. Uite de asta nu o sa se schimbe nimic in kkt-ul asta de tara in urmatorii 20 de ani..trist ..
Sa te bucuri de masina macar.. dupa 4 luni de asteptare :-) numai bine!
Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit!
b85xix
Gold Member

Maşina: Mondeo mk 4 2.0 tdci titanium+extras 140si 3 cai frumosi

Mesajde ella79 » 03 Apr 2008, 18:46

b85xix daca ai impresia ca am fost calma 4 luni te inseli amarnic . cand mai trec pe la service pe acolo le provoc fiori .... nu cred ca ar mai vrea client ca mine si nici macar pentru ce le iese lor . apreciez cativa oameni acolo .... dar unii ne-au dus la disperare si sa fie bucurosi ca au scapat asa . oricum :) ideea este ca data viitoare am sa stiu ce am sa fac .
in toata povestea asta ca si in alte povesti similare este foarte important sa te gandesti de multe ori inainte de a alege un service . seriozitatea si punctualitatea si sinceritatea atrag clienti ..... nu le ai pierzi totul in cativa ani .
FORD FOCUS TREND 2007, 1,6 TDCi, 90 Cp, 4 doors, MOONDUST SILVER
ella79
Ford Freak

Maşina: FORD FOCUS TREND 2007, 1,6 TDCi, 90 Cp, 4 doors, MOONDUST SILVER

Mesajde Florin21 » 04 Apr 2008, 21:39

Mamaaaa... : :-O 8-} :-O 8-} :-O 8-} 4luni... :-O :-O :-O Frate 4 luni nu stau nici baietasii aia meseriasi de ii vedem pe la tv de tuneaza masini si le prezinta la nu stiu ce expozitii ca apoi sa le vanda si sa scoata un profit de 10-20 000$... Nu cumva ti-au schimbat motorul si ti-au pus pe hidrogen...?! :D Lasand gluma la o parte, e pacat ca traim in Romania si asistam la asa ceva... :-t :-t :-t
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Mesajde ella79 » 10 Apr 2008, 07:09

Florin21 ai dreptate ca pacat ca traim in romania . dar ce sa-i faci , tunata nu a fost ci doar reparata . intre cele doua comparatii esrte un singur adevar castigul de bani :)) :)) :))
Bine macar ca au facut-o si gata .se intampla cand mai ai si ghinion .
FORD FOCUS TREND 2007, 1,6 TDCi, 90 Cp, 4 doors, MOONDUST SILVER
ella79
Ford Freak

Maşina: FORD FOCUS TREND 2007, 1,6 TDCi, 90 Cp, 4 doors, MOONDUST SILVER

Anterior

Înapoi la Help/Troubleshooting