$1 scrie:$2allexia
Am vazut ca esti din Bucuresti. Nu ai cum sa scoti un consum sun 9-10 % in acest oras, poate doar daca mergi doar noaptea.
Am un coleg care are Fiesta cu motor de 1.2 si tot 9 consuma in Bucuresti. Trebuie sa intelegi ca socoteala din cartea tehnica nu se potriveste cu cea din Bucuresti. Fa un drum afara, pe autostrada cu 120 km/h si te vei convinge ca-ti consuma 5.5 acolo, ceea ce inseamna ca masina e ok. Pur si simplu ai dezabantajul (ca si noi ceilalti majoritatea) de a conduce intr-un oras foarte aglomerat.
Inca un exemplu - am avut si o Solenza 1.4 benzina aproape noua si tot 9-10 consuma in Buc.
Bafta!
Uff, poate ai si tu dreptate dar ceea ce ma nemultumeste pe mine este faptul ca, circul in fiecare zi cand nu este trafic nici la dus nici la intors si tot 10% imi consuma, aplic mai toate sfaturile si nu reusesc deloc s-o aduc macar la 9

ii resetez consumul in fiecare zi si nicio schimbare. Astept sa faca anul s-o duc la prima revizie si atunci voi vedea ce spun cei de la Ford.
Cat despre consumul in afara cred ca am mai zis, Bucuresti-Craiova dus intors 2 plinuri..ti se pare normal?
Eu inca am Solentza si crede-ma ca are consum de 8% in Buc