Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în . Această secţiune este doar pentru generalităţi.
16 Iul 2010, 14:09
telefonul meu 0763/303.347
02 Sep 2010, 20:45
M anevoie de o cheita antifurt cu forma din poza!
02 Sep 2010, 21:18
vorbiti cu importatorul mcguard, e un tip de treaba. ii spui codul si-ti aduce cheia.
02 Sep 2010, 23:03
Atentie !!
Codul la fiecare cheie (am 2 buc ) este la fel .
Ce a scris mareanilie ,tot acelasi cod am si eu la ambele chei !
Cheile sant diferite ,alte modele !
Cod 4 664 000 .
04 Sep 2010, 11:59
Tot nu am rezolvat!
04 Sep 2010, 15:06
Pai pana la urma daca nu reusesc acolo o sa ajung da imi este teama ca o sa imi buleasca jantele.
M-am saturat de meseriasi.
04 Sep 2010, 18:27
@trancan tot nu am inteles daca esti din Arad sau nu, iar in cazul in care esti din Arad, vin eu pana la tine, cu cheia mea, sa incercam, poate merge..
08 Sep 2010, 00:31
Am rezolvat prin sudura! S-au ingalbenit putin jantele da le-am rezolvat. multam pt timpul acordat.
04 Dec 2010, 10:27
Salut, de ceva timp am pierdut cheia de la prezoane iar inevitabilul s-a intamplat azi cand am facut pana. Am atasat o poza cu prezoanele respective, va rog sa ma ajutati cu un antifurt identic sau poate cu o idee sa desfac prezonul. Sper sa se inteleaga in poza cum arata.
Multumesc
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

28 Dec 2010, 13:57
exact aceeasi pbl am si eu , cheia de antifurt s a rupt si am incercat la toate service-urile posibile = nimeni nu poate sa faca nimic ( o porcarie si cu antifurturile astea ) daca voi reusi sa sudez piulite - bine , daca nu o sa tai jantele cu flexu !

jante de 18" ).............
28 Dec 2010, 19:02
De unde esti?
28 Dec 2010, 21:34
Fratilor nu mai sudati nimic pe janta! Solutia e simpla..
Luati o cheie hexagonla sau daca gasiti cu mai multe laturi e si mai bine si bateti un pic cu ciocanul sa intre fortat pe antifurt(sa il cuprinda prin exterior) si apoi e simplu il desfaceti ca pe un prezon normal. Am patit si eu cu antifurtul dar mi l-au rupt niste destepti intr-un service si s-au chinuit toata ziua sa imi scoata piulita antifurt de la o roata. Mi-au stricat prezonul retardatii si le-am zis sa le lase pe celelalte ca le fac eu. Am intrebat un prieten cu ford si mi-a dat solutia asta. Le-am desfacut in 2 minute pe toate 3 ramase. Puteti folosi o cheie cu capete detasabile, in felul acesta puteti sa fixati foarte bine capatul pe piulita antifurt.
P.S. La bricostore e 12 lei un capat de 19 detasabil.
29 Dec 2010, 18:09
Ti-am sters nr. de tel. sa nu ai tot felul de surprize.
Poti merge la Comatim,
http://www.clima-auto.ro/ la ei si-a scos un prieten un antifurt rupt.
30 Dec 2010, 11:35
Am fost la baietii de acolo si dupa 1 ora de incercari s au lasat pagubasi.... tot la sudura se va ajunge ! Sa le ia naiba de antifurturi de roti si cine le a inventat !!!!!!!!!!
Ultima oară modificat de
titocus pe 30 Dec 2010, 15:27, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters quote. Foloseste butonul RASPUNDE.
30 Dec 2010, 15:28
Imi pare rau ca nu te-au putut ajuta cei de acolo...alt loc OK nu stiu din pacate.
02 Ian 2011, 22:41
Am trecut si eu cu ceva timp in urma prin cosmarul asta ... un destept angajat de curand la o vulcanizare, a pus cheia antifurt "la misto" pe piulita si daca tot s-a vazut cu aparatul ala pneumatic in mana i-a dat bataie. Am observat ca eram langa el dar pana sa-i spun a si apasat butonul si ... mi-a barbierit cheia. Am umblat si eu de colo colo, inclusiv la reprezentanta, s-a incercat sudura de piulite pana mi-a ars janta de aliaj dar tot degeaba. Pana la urma, un vecin mai priceput mi le-a scos cu o daltita si ciocan. Daltita sa fie de calitate si bine tratata. Bati cu ea cu ajutorul ciocanului pe muchia piulitei perpendicular pana se face o crestatura dupa care se propteste daltita in crestatura si se loveste cu ciocanul sub un unghi in directia desfiletarii evident si ... va iesi. Daca stiam asta de la inceput, nu mai afumam janta.
04 Ian 2011, 15:04
Eu mi le-am dat jos cu cheia antifurt de la primu mondeo mk3 care mi-a iesit in cale cu roti de aluminiu.
Era identic.
Mi-am cumparat un set nou, care nu e neaparat pt mk3 si nu mai are aceleasi adancituri.
Incearca cu incredere cheita antifurt de la alt mk3.
06 Ian 2011, 10:38
salut baieti
pt cei care mai au aceasi problema, o rezolvare rapida si ieftina:
-o tubulara de 22 sau 24 nu mai stiu exact care, trebuie sa intre fortat cu ciocanu,
-se deschide, dar arunci antifurtul, nu trebuie sudura sau ranga.
06 Ian 2011, 18:35
Intr-adevar numai cu o cheie hexagon batuta fortat pe antifurt poti sa l desfaci . Am incercat cu sudura si m am chinuit o ora si n am reusit , apoi am incercat cu dalta dar mai rau faci cu ea , si pina la urma tot cu o cheie de 19 hexagon am reusit . Pacatoase rau is antifurturile astea ca nici tu ca proprietar nu ti le poti da jos daca ti ai bulit cheia de antifurt --- cat traiesc nu mai pun asa ceva pe masina !!!!!!!!!! la ce nervi aveam singurul gand era sa le tai cu flexu toate jantele si sa le arunc ....
09 Ian 2011, 13:09
si eu am patit-o la fel. fiind gentile de aluminiu ii foarte dificil sa le desfaci. eu le-am incalzit cu sudura piulitele respective incercand sa sudez alta piulita dar nu prea tine fiind foarte oteloase. dupa ce le-am incalzit am luat o dalta si cu un ciocan si 2 s-au desfacut. celelalte 2 s-au rupt piulitele pana la partea conica si le-am luat jos cu bormasina si burghiu. se da o gaura mica in prezon dupa care una mai mare si tot asa pana dispare prezonul si cade roata singura. mergi la dezmembrari si iti iei alte prezoane cu piulite cu tot si gata. eu am renuntat la antifurt si sunt mai linistit. numa sa ai grija cu gentile cand dai cu dalta ca se cam zgarie. spor la treaba
09 Ian 2011, 14:03
Nu faceti tampenia sa luati prezoane din dezmembrari, nuturile acelea sunt gata tesite si va vor aluneca in fuzeta. Asa au patit cativa colegi de aici. Pt. 10-15 lei mai bine iei unul nou si cand faci o pana nu stai sa te uiti ce frumos iti aluneca prezonul in fuzeta.
Dar...fiecare face ce vrea cu masina lui

.
15 Ian 2011, 23:53
Parerea mea e sa spargi antifurturile ... Dupa bagi o tubulara mai mare , bati in easi dupa .. Le dai jos. Dai o fuga la un distribuitor de piese auto si comanda 4piulite noi. Mult succes si anunta-ne ce ai rezolvat.
26 Ian 2011, 23:22
Si eu am patit-o dar s-a rezolvat la un service contra 20 ron - piulita. Pentru cei din Alba sau imprejurimi, va pot recomanda service-ul.Nu ii scriu numele ca sa nu se spuna ca ii fac reclama. Baietii sunt super ok. Dati-mi PM
23 Mar 2011, 14:48
Revin:
Ar mai fi o solutie, Dar pentru asta trebuie neaparat sa aveti CODUL cheii antifurt. Este ceva de forma 027179SU sau altele de format cu 18 caractere.
Cei care si-au cumparat masinile noi cu tot cu roti cu antifurt, ar trebui ca dealer-ul sa le fi dat printre documente si acest cod al cheii antifurt de la roti ( la fel cum le-a dat undeva codul casetofonului , spre exemplu). Cei care si-au luat antifurturile si/sau rotile de la SH... slabe sanse sa aiba asa ceva.
Anyway, daca il aveti, puteti comanda una (18 euro) sau doua chei (30 de euro) direct la producator:
https://www.wheellockkeys.com/homepage/ ... ellung.phpNumai bine!
01 Apr 2011, 05:38
Am patit-o si eu. Maine sper sa rezolv cu o cheie fortata. Momentan la 3 vulcanizari m-au refuzat. Nu imi mai trebuie antifurt!
Momentan stau cu pana.. Noroc ca s-a intamplat la doar 1km de casa
03 Apr 2011, 23:20
UPDATE:
Nu am reusit cu cheie fortata / Nici cu gauri in antifurt. Sunt prea bine mascate prinse. Maine trec la sudura.
04 Apr 2011, 14:42
Treaba cu cheia fortata merge dar trebuie sa fii atent sa iasa din prima , sa o bati cat trebuie.
Cu gauritul este probata de mine , merge dar cu riscul sa schimbi si prezonul , se cumpara doua spirale de 6 mm( poate se rupe unul )si unul de 12 mm , se da gaura de 6 mm pe centru apoi se largeste cu cel de 12 mm , se gaureste pana cade roata .