$1 scrie:$2mirghel, dai cu primer, vopsesti in 2 straturi subtiri si la urma dai cu lac, si se vor comporta bine.
nu stiu cat e de mare tubul de la romcar, dar un tub de spray din comert acopera cam 1m patrat.
Multumesc frumos pentru sugestii, sunt utile si binevenite, insa pe mine ma interesa sa stiu daca rezista, daca a mai facut cineva asa ceva pe o masina. Manopera in sine stiam cum se desfasoara, dar sfaturile sunt binevenite repet. Oricum ultima oara la polish nu a fost atent baiatul si nu mi-a izolat un ornament lateral si a dat cu masina peste el si l-a albit, i-a luat culoarea de gri.
Asa ma gandeam si eu, ca ar trebui sa tina mai ales ca il protejezi cu un strat de lac incolor, dar mi-e frica de vopseaua aplicata pe plastic pt ca am inteles ca se cam scorojeste.
Daca a mai facut cineva asa ceva...poate imi spune si mie daca i-a iesit si mai ales daca a si tinut, ca in proiectul meu as vrea sa vopsesc si fagurele de la grila fata cea cu emblema (ma gandesc ca o sa arate si ea altfel mai ales dupa ce pun banda cromata)