Help/Troubleshooting

FIESTA zetec s in coma......pls help

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

FIESTA zetec s in coma......pls help

Mesajde fiestars » 06 Ian 2008, 01:50

salutare i'm new pe aici......am si eu o problema....poate careva m-o putea sfatui sau chiar ajuta si pe mine logic k nu pe moca;) am o fiesta rs din 2000 motor zetec s 1.6/16v 105 cai si mi-a murit frate la 70 la ora m-am uitat dk e rupta cureaua de distributie si nu e dau de cheie si face vjjjjjjjjjjj da nu invarte nimika.......multa lumea de pe alte forumuri mi-au zis k ar putea fi bendixu de la electromotor sau electromotoru......unu m-a speriat ceva cu nu stiu ce chestie la supape.....plz d k stiti pe careva...sa se priceapa nu prea as vrea sa ajung direct la doctor cu ea pe targa.....poate reusesc si altfel.....sau macar sa stiu ce are si cat ma costa plzzz
fiestars
Incepator

Mesajde Maddogul » 06 Ian 2008, 02:57

Hmmm
Daca a murit la 70 KM la ora atunci nu e electromotorul
ce poate fi in ordinea gravitatzii fiindca eu am patit:
1. Arbore cotit rupt
2 Axa cu came rupta
3 Supape indoite
Ce s-a intamplat este ca a sarit de la punct din cauza distributiei si a indoit supape daca iai dat de 5 ori al automat si ai supape indoite atunci trebe sa cumperi 16 supape + 16 Semeringuri de supapa si trebuie dusa chiuloasa la refacut scaune si reglat
Da-mi un tzar maine si vin sa o vad ca imi inchipui ce inseamna
De ce itzi ziceam ca am patzit cu supapele la motorul meu are distributie variabila + 3 dintzi eeeee am scapat o piulitza sa zic si a sarit cat a vrut si a indoit tot
Daca e sa ai supape indoite costul nu sare de 500 RON parca fara garnitura de chiuloasa si manopera
Itzi dau pe PM numarul
Cu Stima
PS daca e bendixul e doar 50 RON sa speram ca asta e ca prea pare aiurea
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025