Help/Troubleshooting

Inlaturare piatra, calcar de pe tabla

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Inlaturare piatra, calcar de pe tabla

Mesajde victorep » 10 Ian 2017, 10:05

Salut,

Ieri am avut neplacerea sa gasesc masina cu urme de calcar pe ea dupa ce s-a scurs apa din tavan si s-a depus piatra (masina a stat toata ziua intr-o parcare subterana)

Aveti idei, solutii, sfaturi cu ce as putea sa inlatur petele? De pe parbriz le-am scos cu otet dar pe tabla nu am incercat pt a nu strica vopseaua.

Multumesc
victorep
Incepator

Maşina: Ford Focus 2 GHIA 1.6 TI-VCT 115CP

Re: Inlaturare piatra, calcar de pe tabla

Mesajde CosminPop » 21 Feb 2017, 22:45

Salut.
Iti zice colegul tau cum a rezolvat cu un plic de decalcifiere aparate electronice diluat in apa :)
Sau mai simplu: te duci la spalatoria din Palas la o spalare exterioara (20 de lei cu reducere) si specifici sa ti-o dea cu acea solutie (stiu ei problema)
CosminPop
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 3, 1.6 Ti-VCT, 125CP, Lunar Sky
VIN: WF0MXXGCBMBD14737

Înapoi la Help/Troubleshooting