Help/Troubleshooting

Ajutor nu pot alimenta

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Ajutor nu pot alimenta

Mesajde GmN91 » 27 Sep 2019, 21:43

Salutare grup! Am si eu o mica mare problema. Astazi xand am fost sa pun motorina la mondeoul meu din 2008 nu sa deachis capacul. Apasam pe el degeaba. Am vazut pe net un video cum cineva a rupt un plastic din portbagaj sa ajunga la el, altii zic de siguranta ca e arsa iar altii ca trebuie doar uns. Intrebarea mea este daca a mai intampinat cineva sa nu i se deachida capacul si cum a rezolvat? Nu am verificat sigurante, nu am desfacut nimic, sunt schimbul 3 si in functie de ce raspunsuri voi primi voi lua masuri maine. Am postat aici fiindca ma gandesc ca nu doar mondeo are acest sistem de blocare. Multumesc anticipat!
GmN91
Incepator

Maşina: Ford

Re: Ajutor nu pot alimenta

Mesajde GmN91 » 28 Sep 2019, 18:28

Am revenit cu rezolvarea. Siguranta buna, am desfacut partea dreapta de la portbagaj si am gasit motorasul ce impinge boltul ala cu un pin rupt...cum dracu nu stiu. De cumparat nici nu stiu cum se numeste piesa respectiva dar am facut o improvizatie ce merge...pana cand nu stiu
GmN91
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Help/Troubleshooting