Help/Troubleshooting

Probleme lumini ford focus 2

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Probleme lumini ford focus 2

Mesajde Icpn15 » 30 Mai 2024, 20:59

Salut. Am cautat insa nu am gasit ceva asemanator. Pe langa faptul ca se tor aude in partea dreapta in zona panoului de sigurante mereu un click( mai ales cand flash uri) am o problema cu luminile din bord. Blocul de lumini sta in permanenta pe auto, functioneaza totul, l am si schimbat desii degeaba legat de problema mea. Am lumini peste tot, inclusiv butoanele se pe usi ce arata geamurile si oglinzile, in schimb bordul si cce tine de clima, buton avarii, nu au lumini in ele, s au aprins o singura data pret de cateva secunde, si s au stins. Ceva idei? Multumesc!
Icpn15
Incepator

Maşina: Ford

Re: Probleme lumini ford focus 2

Mesajde Artanis94 » 12 Iun 2024, 13:33

Acel "click" vine de la un releu din panoul de sigurante de sub bord - e normal sa se auda, toate "face asa".
La tine e problema de electrician, trebuie investigat daca ai vreo siguranta arsa pe undeva, sau pur si simplu s-au ars becurile din bord.

Despre ce masina e vorba?
Mondeo MK4 2.0i 145CP - viewtopic.php?f=15&t=128404
Artanis94
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4 2.0i Duratec 145CP

Înapoi la Help/Troubleshooting