Inversare roti
Ma gandesc sa-mi mut rotinele de pe fata pe spate, si invers, tinand cont ca dupa ~25.000km in care n-am mers mereu cuminte, uzura pe fata e mai accentuata decat pe spate (inca nu a ajuns pe fata la marcaje, da nici mult nu mai are, si se vede diferenta fata de spate).
Acu stiu ca se recomanda sa se faca incrucisat, dar datorita profilului nu vad cum s-ar putea face asta.
Intrebarile ar fi :
- in principiu dupa operatiune mai trebuie facuta vreo geometrie ceva ?
- unde recomandati sa fac mutarea ?? undeva in zona de est-sudest as prefera, bag seama nu pot sa ma duc la orice statie doar una care are chestie d-aia de ridicat masina cu totul (in fine, e suficient s-o salte nitel); unde sa faca treaba treaba inclusiv facut geometria cum trebuie daca chiar e necesara.
Ma gandesc daca merita sa dau fuga la service Colina Popesti sau Romcar Giurgiului ca parca-s mai aproape dintre service-urile Ford.
Acu stiu ca se recomanda sa se faca incrucisat, dar datorita profilului nu vad cum s-ar putea face asta.
Intrebarile ar fi :
- in principiu dupa operatiune mai trebuie facuta vreo geometrie ceva ?
- unde recomandati sa fac mutarea ?? undeva in zona de est-sudest as prefera, bag seama nu pot sa ma duc la orice statie doar una care are chestie d-aia de ridicat masina cu totul (in fine, e suficient s-o salte nitel); unde sa faca treaba treaba inclusiv facut geometria cum trebuie daca chiar e necesara.
Ma gandesc daca merita sa dau fuga la service Colina Popesti sau Romcar Giurgiului ca parca-s mai aproape dintre service-urile Ford.

Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
- VIN: dealadecotnarisec