Schimbare suspensii
Mersul prin Bucuresti si pe la tara se pare ca i-a cam venit de hac Cougarului meu - de vina in mare parte sunt si eu cred. M-am decis deci sa schimb "ceva" pe la suspensii problema fiind ca nu prea stiu CE trebuie sa schimb.
Vreau lucrul urmator: schimbat totul in afara de arc.
Am urmatoarele diagrame.
Poza #1. Amortizoarele noi pe care vreau sa le cumpar. KYB Gas Struts - nu stiu daca sunt bune sau nu, daca aveti alte opinii/sugestii va rog sa le formulati acum
Poza #2. Sistem suspensie fata la Cougar. Va rog sa-mi spuneti pe numere cam tot ce trebuie sa schimb ( cu tot cu cantitate daca se poate ) din diagrama aceasta. De exemplu, presupun ca imi trebuie o bascula stanga si o bascula dreapta + 2 bielete anti-ruliu ( cred ca asa ii zice la 'link )
Poza #3. Sistem suspensie spate la Cougar. Aceeasi poveste ca la #2.
Mersi in avans!
Vreau lucrul urmator: schimbat totul in afara de arc.
Am urmatoarele diagrame.
Poza #1. Amortizoarele noi pe care vreau sa le cumpar. KYB Gas Struts - nu stiu daca sunt bune sau nu, daca aveti alte opinii/sugestii va rog sa le formulati acum
Poza #2. Sistem suspensie fata la Cougar. Va rog sa-mi spuneti pe numere cam tot ce trebuie sa schimb ( cu tot cu cantitate daca se poate ) din diagrama aceasta. De exemplu, presupun ca imi trebuie o bascula stanga si o bascula dreapta + 2 bielete anti-ruliu ( cred ca asa ii zice la 'link )
Poza #3. Sistem suspensie spate la Cougar. Aceeasi poveste ca la #2.
Mersi in avans!
- Gtech
- Forum Owner