Help/Troubleshooting

imi incalzesc rotile de pe fata!!!

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

imi incalzesc rotile de pe fata!!!

Mesajde SB.07.UFV » 15 Aug 2008, 08:05

acum 3 luni a trebuit sa imi schimb placutele fata, si am pus unele noi, am schimbat si garnitura din etrierul de pe stanga fata pt ca trebuia schimbata (am facut comanda dar era prea mare, asa ca am pus una care se potrivea, dar nu era de ford )....de atunci tot imi incalzeau doar rotile fata, sapt trecuta am facut din nou comanda de garnitura pt roata stanga, deoarece credeam ca din acea cauza imi incalzesc rotile ...ieri am schimbat garnitura, am aerisit toate rotile (prima roata dr spate, apoi stg spate, dr fata si stg fata)...iar cand am facut o tura, surpriza tot imi incalzeau rotile fata, parca mai tare ca innainte...ieri cand aeriseam am opservat ca la rotile din spate cand dadeam drumul la aerisitor abea iesea lichid de frana, pe cand la cele din fata lichidul iesea cu o presiune de il arunca la vreo jumate de metru...e din cauza ca sunt placutele noi??? NISTE SFATURI!!!! :-/ :-/ :-/ masina e un fiesta din 95, motor de 1.3
Ultima oară modificat de verga_Cip pe 15 Aug 2008, 09:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: fara litere in bold, folosirea lor este atribuita evidentierii unui lucru clar.
SB.07.UFV
Ford Freak

Maşina: Fiesta GFJ 1995 1.3, 60CP, geamuri electrice, portbagaj electric, AC, inchidere centralizata

Re: imi incalzesc rotile de pe fata!!!

Mesajde verga_Cip » 15 Aug 2008, 09:33

Fie placutele raman blocate pe disc, fie ai rulmentii dusi si se incalzesc excesiv impreuna cu roata. Oricare din ele, mergi la un mecanic, altul decat cel anterior!!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Re: imi incalzesc rotile de pe fata!!!

Mesajde Huffy » 15 Aug 2008, 13:51

Este suficient un singur topic. Ai mai deschis unul si la Fiesta. Se continua acolo, acesta se inchide.

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=59&t=19434
Huffy

Maşina: Ford

Înapoi la Help/Troubleshooting