Help/Troubleshooting

schimb amortizor

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

schimb amortizor

Mesajde adipit » 15 Aug 2008, 10:59

la revizia de 75 000 km masina din semnatura mi-au gasit amortizorul curs.
cel putin asa zic ei deoarece la mine masina se comporta perfect si nu bate nu se aude nimic e totul ok.

mi-au facut totusi dosar de garantie si mi-a venit amortizorul, eu nu ma supar daca il schimba gratis dar am inteles de la cativa prieteni ca amortizoarele se schimba numai pereche, daca schimb doar unu se strica si celalat
este adevarat?

sa ma duc peste ei sa cer inlocuirea si celuilalt?
sau sa fie siretlic de-al lor sa il dea altcuiva amortizorul? sau sa ma puna pe mine sa il cumpar pe al doilea?
adipit
Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Tdci 109cp

Re: schimb amortizor

Mesajde Huffy » 15 Aug 2008, 12:07

Nu se intampla nimic daca schimbi doar unul in conditiile in care al doilea este bun. Rau ar fi daca sunt amandoua defecte dar schimbi doar unu, pt ca cel nou va fi suprasolicitat si in plus comportamentul masinii ar fi destul de neplacut.
Huffy

Maşina: Ford

Re: schimb amortizor

Mesajde adipit » 15 Aug 2008, 13:16

toate 4 sunt bune , dar asta fiind nou presupun ca e MAI BUN decat celalt care e si el bun dar putin mai moale(lasat) o fii si el.
adipit
Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Tdci 109cp

Înapoi la Help/Troubleshooting