Trosnitura la viraj maxim,la plecarea dupa loc
de ceva vreme ,imi face o trosnitura la viraj maxim ,pe partea stanga ,la plecarea dupa lok ,dar nu mereu ,,am schimbat amandoua flanse de amortizor cu tot cu rulmenti ,capete de bara ,rulmenti,amortizoare,bucsi ara stabilizatoare,pivotii,,
1---ce am auzit ca ca poate fii si de la arc?ca daca nu mai are cauciucul ala pe el ,ating intre ele etc
2---sa fie de la capul din planetara??dar de ce nu se aude in viraje ?chiar daca iau viraj maxim si am ceva viteza
3---sa fie din caseta de directie ?dar nu am probleme cu ea ,merge struna.ulei rosuu
4---sa fie cumva bieleta ?bieletele nu le-am schimbat ca erau noi cand am cumparat masina,si nu se aud
troncaning in gropi,sau e un semn ca sunt pe duca ?
1---ce am auzit ca ca poate fii si de la arc?ca daca nu mai are cauciucul ala pe el ,ating intre ele etc
2---sa fie de la capul din planetara??dar de ce nu se aude in viraje ?chiar daca iau viraj maxim si am ceva viteza
3---sa fie din caseta de directie ?dar nu am probleme cu ea ,merge struna.ulei rosuu
4---sa fie cumva bieleta ?bieletele nu le-am schimbat ca erau noi cand am cumparat masina,si nu se aud
troncaning in gropi,sau e un semn ca sunt pe duca ?
-
badboy20cm - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
- VIN: WF0WXXGBBW1U89568