Help/Troubleshooting

Problema directie MK4 !

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Problema directie MK4 !

Mesajde dragos » 26 Sep 2008, 08:37

Salutare.

Desi sunt croit azi sa-mi fac programare la service ..ma intereseaza niste pareri de la voi..sau de la cei ce au avut aceeasi problema.De ieri am observat ca masina trage dreapta.Cit de mult? Pai ideea este ca nu stiu daca e rau sau mai putin rau ...tot ce pot sa zic e ca la viteza de 100Km/h aflat pe banda a doua ...in 5-6 secunde ma aflu pe prima banda .Unii au spus ca e nasol ...dar vreau si parerea voastra.Acum 2-3 saptamani am facut o verificare presiune si echilibrare toate 4 roti.Merg destul de prudent ,nu iau gropi mari cu viteza ...etc...deci ideea e ca nu cred ca ar fi de la roti..Masina are 9000 Km deci destul de noua ...nu stiu ce graq sa fie..Va rog mult daca aveti niste idei sa postati.
"Toti vor sa ajunga in rai...dar nimeni nu vrea sa moara...."-EU

Mondeo MK4-HATCHBACK-TREND-1.8TDCi 125CP /5-door/R17" Y-spoke /TANGO RED colour.
Ex.-MK2-97' 1.8/120CP
dragos
Gold Member

Maşina: New Mondeo 2008 TDCi hatchback 1800cc 125CP Trend+Optiuni
VIN: WF0EXXGBBE7P85265

Re: Problema directie MK4 !

Mesajde dragos » 26 Sep 2008, 09:39

Am dat telefon si m-au programat tocmai pe 3 Octombrie .Sper sa nu se agraveze ceva pina atunci..Ideea este ca mi-a spus ca ma va costa citeva sute de Ron ..pentru ca nu crede ca intra in garantie.Adica ...spun eu..daca sunt probleme la coloana de directie pentru ca e prost sistemul sau proaste piesele ..nu stiu ...tot eu paltesc?Oricum dupa ce "m-am dat suparat" mi-au spus ca vom vedea la fata locului ce si cum...

Daca aveti totusi vreo parere va rog mult sa postati ...Bafta
"Toti vor sa ajunga in rai...dar nimeni nu vrea sa moara...."-EU

Mondeo MK4-HATCHBACK-TREND-1.8TDCi 125CP /5-door/R17" Y-spoke /TANGO RED colour.
Ex.-MK2-97' 1.8/120CP
dragos
Gold Member

Maşina: New Mondeo 2008 TDCi hatchback 1800cc 125CP Trend+Optiuni
VIN: WF0EXXGBBE7P85265

Înapoi la Help/Troubleshooting