$1 scrie:$2Pai nu cred ca cineva din afara reprezentantelor ar avea tester original Ford. Pentru ca nu se merita investitia ... costa prea mult , iar cu stinsul becului de la airbag nu cred ca se baga cineva din reprezentanta sa ti-l stinga fara sa iti inlocuiasca airbagul defect si fara sa iti ia declaratie pe proprie raspundere ca vrei sa renunti la airbag

(e vorba de puscarie la el )
Oricum un test IDS la reprezentanta nu costa mai mult de 150 ron:D
1. Nu ma intereseaza sa gasesc tester original Ford. Ma intereseaza doar sa imi poata sterge eroarea
2. Sa-mi inlocuiasca airbagul? Tu ai impresia ca eroare la airbag iti apare numai daca e airbagul defect? Si faza cu puscaria e chiar haioasa..
3. De ce sa dau 150 ron cand pot da 50 sau 80?
Pt cei care nu inteleg termenul de "eroare aibag" si cred ca e acelasi lucru cu "manarie" sau "airbag sarit", sa explic un pic.. am schimbat coloana de directie a masinii, pt asta a trebuit ca mecanicul sa o desfaca (coloana) din caseta si din volan, desfacand-o din volan a desfacut si airbagul, de aici a aparut eroarea (s-a aprins martorul airbag)..
$1 scrie:$2ltima oara cand am facut IDS la ford pitesti = 80 ron. Testul ti-l fac si pentru airbag, daca este o eroare care se poate sterge, se sterge la test...daca nu iti spun ei ce e...sau cel putin asa au facut la mine, mai demult. Bineinteles, pretul testului tine cont de...cursul euro, asa ca acum s-ar putea sa fie un pic mai scump. Pt airbag, iti recomand reprezentanta, oricare ar fi ea
Multumesc.