Cum incarc un Bosch Silver?
Buna seara,
odata cu gerul de afara au venit si problemele mele cu bateria. am beteria din iunie 2006 deci are doi ani jumate. problema e ca invarte foarte greu dimineata si am reusit de doua ori sa o golesc. am dat-o jos sa o pun la incarcat dar din cate stiu eu trebuie scoase capacelele alea si au nu reusesc sa le dau jos. a mai patit cineva sau la bateria asta nu trebuie date jos. asi vrea sa completez si cu apa daca e nevoie.
odata cu gerul de afara au venit si problemele mele cu bateria. am beteria din iunie 2006 deci are doi ani jumate. problema e ca invarte foarte greu dimineata si am reusit de doua ori sa o golesc. am dat-o jos sa o pun la incarcat dar din cate stiu eu trebuie scoase capacelele alea si au nu reusesc sa le dau jos. a mai patit cineva sau la bateria asta nu trebuie date jos. asi vrea sa completez si cu apa daca e nevoie.
Ford Mondeo 1.8 TD 1998, 4+1 roti, 1 volan, 1 sasiu...
-

djgabryel - Member
- Maşina: Ford Mondeo 1.8 TD 1998 WF0NXXGBBNVC46399

. am lasat-o la incarcat dar nu a tinut prea mult. cand mi-am cuparat-o pe asta noua a trebuit sa o montez la service-ul lor ca sa imi verifice instalatia si sa imi dea garantia iar instalatia incarca perfect adica mi-au iesit valori intre 14.2 si 14,3 (montajul a fost gratuit).Bosch Silver-ul care l-am avut eu avea "ochi magic". acuma am luat Varta de 80Ah si 740A (cu 350 RON) iar cea veche era de 74Ah si 720A. asta sper sa ma tina pana la vara
.